Domů » Úsek mládeže » ÚO rada mládeže » Záznam z jednání ÚORM SH ČMS dne 9.12. 2008, Praha
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Kontakt

SH ČMS

Římská 2135/45

121 07 Praha 2


Telefon: 222 119 501
Fax: 222 119 507
Email: kancelar@dh.cz

IČ: 00442739

DIČ: CZ00442739

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes254
mod_vvisit_counterVčera321
mod_vvisit_counterTento týden1062
mod_vvisit_counterMinulý týden2082
mod_vvisit_counterTento měsíc4736
mod_vvisit_counterMinulý měsíc7244
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096177791
Záznam z jednání ÚORM SH ČMS dne 9.12. 2008, Praha Tisk
Neděle, 11 Leden 2009 10:07
Rada vyhodnotila seminář pro rozhodčí I.KS soutěží mládeže SH ČMS vyhlášený za účelem obhajoby kvalifikace. Seminář proběhl bez závažných nedostatků, zúčastnilo se ho 19 účastníků. Úspěšnost : 16 uspělo, 3 neuspěli.


Rada dále hodnotila průběh kvalifikace družstev mladých hasičů na 17. mezinárodní soutěž v disciplínách CTIF – Ostrava 2009.
Kvalifikace se zúčastnilo 8 družstev.
Vítězem soutěže se stalo družstvo ze SDH  Horní Poříčí (okres Plzeň – sever), startující v kategorii chlapci a zajistilo si tak účast na mezinárodní soutěži v Ostravě.
Při prezenci se opět objevilo několik členských průkazů, které neodpovídali vnitřním předpisům SH ČMS (přepisovaná rodná čísla, zřetelně vyměněné fotografie).
Rada dále vyslechla informace o mezinárodním školení rozhodčích CTIF, které se konal v říjnu 2008 a kterého se zúčastnili : Jan Muška, Martina Crháková (Doubravová) a Ludmila Vlášková.

Dalším hodnotícím aspektem byl II. ročník Festivalu Přípravky SH ČMS. Akce se zúčastnilo 13 souborů. Od minulého ročníku byl znatelný posun v pojetí jednotlivých vystoupení, družstva se připravují speciálně na Festival a upravují podle toho svá vystoupení, mají propracovanější kostýmy a rekvizity, vystoupení jsou nápaditější. Koncepce jednotlivých vystoupení jsou velmi náročné a jejich zvládnutí je možné pouze díky pravidelné systematicky řízené práci. Druhý ročník festivalu tak ukázal, že se pomalu naplňuje hlavní cíl, kterým bylo docílit  celoroční činnosti již s dětmi předškolního věku. Z festivalu byl pořízen video záznam, který bude včetně fotografického souboru poskytnut každému OSH a samozřejmě všem účastníkům.
III.ročník festivalu bude součástí programu mezinárodní soutěže v Ostravě.

Rada upravila plán práce na rok 2009, byli doplněny termíny jednání a akcí.

M. Homolková – Němečková informovala o stavu čerpání dotace z MŠMT. Dotace bude vyčerpána v celé výši.

J. Muška informoval o stavu příprav MČR hry Plamen a soutěže dorostu v roce 2009. Pracovní tým mají utvořen a pracují na přípravách. Zmínil potíže s kapacitou ubytování pro soutěž dorostu, v menších městech je to trochu problematická záležitost.

J. Valenta podal informaci o možnosti pořádání MČR v Jihočeském kraji v roce 2010. Ve Strakonicích bude probíhat rekonstrukce tribuny, jiné OSH nejeví o pořadatelství zájem, případně nemají vyhovující stadion.

F. Podolník informoval, že Královéhradecký a Pardubický kraj nebudou pořádat v příštím roce společná krajská kola.
Stejná situace nastává i v krajích Karlovarském a Plzeňském, kde se rovněž krajská kola konala společně. KORM by rády zachovaly společnou soutěž, vedení KSH je však opačného názoru.
V návaznosti na to se rozvinula diskuse s tématikou zastupitelnosti vedoucích KOR v VV KSH. Poslední řádný sjezd změnou stanov tuto problematiku vyřešil velmi benevolentně. Vedoucí KOR nejsou členy VV KSH, mohou být přizváni k jednání.
Na úseku mládeže má v současné době přímé zastoupení vedoucím KORM ve VV KSH cca polovina krajů. V ostatních případech dochází často k přenosu nepřesných nebo nedostačujících  informací.

A. Rotter a K. Orgoníková informovali o velkých akcích ve svých krajích, jednalo se o Šumperského Soptíka s účastí cca 400 závodníků a Memoriál Marty Habadové. Mem. M. Habadové se zúčastnil rekordní počet účastníků a poprvé proběhla i samostatně kategorie přípravky.

 

Další jednání ÚORM proběhne dne 20.1.2009 v Praze.

 

 

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

 
Banner

plakat chp-2017