Domů » Úsek mládeže » Ostatní » Projekt 72 hodin i v roce 2013! Zapojí se letos i hasiči?
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Kontakt

SH ČMS

Římská 2135/45

121 07 Praha 2


Telefon: 222 119 501
Fax: 222 119 507
Email: kancelar@dh.cz

IČ: 00442739

DIČ: CZ00442739

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes286
mod_vvisit_counterVčera373
mod_vvisit_counterTento týden1535
mod_vvisit_counterMinulý týden1299
mod_vvisit_counterTento měsíc6448
mod_vvisit_counterMinulý měsíc6538
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096172259
Projekt 72 hodin i v roce 2013! Zapojí se letos i hasiči? Tisk
Čtvrtek, 19 Září 2013 12:40

Připojte se i letos k akci 72 hodin! V říjnu proběhne již 2. ročník! Veškeré podrobnosti se dozvíte na webových stránkách projektu www.72hodin.cz. V loňském roce se do projektu zapojila řada našich sborů, namátkou Soptíci z Doks spolu s odrostlejšími hasiči vyčistili a uklidili školní zahradu Mateřské školy na sídlišti Pražská, v Lulči u Vyškova se kolektiv mladých hasičů zapojil nejen do oprav zbrojnice ale i do celkového úklidu a zvelebení obce, nebo mladí hasiči v Sedloňově v Orlických horách uspořádali pro děti z dětského domova soutěž v disciplínách CTIF, ale zapojilo se i mnoho dalších. Připojíte se letos také?

 

Zaregistrujte svůj projekt na www.72hodin.cz. Letos můžete navíc vyhrát i lístky do multikin Cinema City v nové fotosoutěži. Stačí vyfotit číslo 72 a fotku přihlásit na webových stránkách projektu!

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

Nové webové stránky k letošnímu ročníku projektu 72 hodin – Ruku na to! byly spuštěny na začátku září. Naleznete je na adrese www.72hodin.cz. Zároveň byla odstartována i registrace projektů. Od této chvíle je tedy možné registrovat své nápady a náměty na libovolně dlouhé dobrovolnické činnosti, které se následně uskuteční v termínu 10. až 13. října. Zájemci mohou registrovat projekty se zaměřením na: lidi, přírodu a místo, kde žijí.

72 hodin – Ruku na to! jsou tři dny dobrovolnických aktivit po celé ČR. Projekt je určen všem věkovým kategoriím a především členům dětských sdružení. Projekt úspěšně probíhá již více jak 10 let v mnoha Evropských zemích a zapojilo se do něj více než 200 000 dobrovolníků. V roce 2012 se v během prvního ročníku v ČR do projektu zapojilo více než 11 000 dobrovolníků v cca 220 projektech, mezi projekty bylo také na 10 hasičských projektů. Pomozte nám tato čísla letos ještě vylepšit a zapojte se také letos!

V rámci projektu bude možné také vycestovat na několik dní do zahraničí, či uspořádat dobrovolnický projekt se zahraničními partnery. Projekt nabídne zájemcům z řad dětí a mladých lidí, aby vlastními nápady a šikovností změnili prostředí, ve kterém žijí, k lepšímu, ideálně ve spolupráci s místními radnicemi a podnikateli. Bližší informace o zahraničních výměnách naleznete na webových stránkách projektu www.72hodin.cz, či na Facebooku www.facebook.com/72hodin.cz.

Fotosoutěž 72 hodin: Vyfoťte „72ku“ a vyhrajte 2 lístky do kina!

V rámci projektu 72 hodin – Ruku na to! byla pro účastníky připravena fotografická soutěž, ve které můžete vyhrát zajímavé ceny!

Vyfoťte zajímavou fotografii, na které bude symbol čísla 72 a přihlaste jí do soutěže!

Na fotografii může být symbol 72 v jakékoliv podobě – vyskládán z kamenů, hraček, odpadků atd. Nebo můžete vyfotit kamarády, kteří se postaví do tvaru čísla 72. Fotografii do soutěže vložíte přes formulář, který naleznete na webových stránkách http://www.72hodin.cz/2013/fotosoutez.
Přihlášené fotografie budou postupně vkládány do fotogalerie na Facebook 72 hodin (www.facebook.com/72hodin.cz), kde budou získávat body pomocí „lajků“ (kladné hodnocení na této sociální síti). Čím více návštěvníků Vaši fotografii „olajkuje“, tím větší šance na vítězství.

Pro autory tří nejlépe hodnocených fotografií máme připravené 2 vouchery na vstupenky do multikin Cinema City. Vouchery platí v multikinech Cinema City po celé ČR, kde je vyměníte za vstupenky na jakýkoliv film 2D 3D, nebo filmy v kině IMAX. Platnost voucherů je do 31. 1. 2014. Výherci navíc získají zdarma Evropskou kartu mládeže EYCA, kterou je možné použít jako slevovou kartu na mnoha místech Evropy. Více informací o slevách naleznete na http://www.eyca.cz.

Soutěž probíhá od 1. 9. do 30. 9. 2013. Po ukončení soutěže budou vyhodnoceny fotografie s největším počtem „lajků“, autoři budou kontaktováni a vouchery jim zašleme poštou.

 
Banner

plakat chp-2017