Domů » Úsek mládeže » Festival přípravek » Třetí festival nejmenších hasičů
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes207
mod_vvisit_counterVčera538
mod_vvisit_counterTento týden1083
mod_vvisit_counterMinulý týden1299
mod_vvisit_counterTento měsíc5996
mod_vvisit_counterMinulý měsíc6538
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096171807
Třetí festival nejmenších hasičů Tisk
Úterý, 11 Červen 2013 10:24

alt

V areálu Jezdeckého klubu v Liberci proběhl třetí ročník Festivalu přípravek Libereckého kraje. Setkání zahájil  starosta KSH Milan Navrátil,  starostka OSH okresu Česká Lípa Miroslava Havelková a starostka OSH Jablonec nad Nisou Ing. Jiřina Brychcí. Nejmladší hasičský potěr ukázkami svojí činnost zaujal  a potěšil každého, kdo se přišel podívat.

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

S číslem jedna se představila „žlutá trička“ z Lučan nad Nisou, ukázala, že požární útok s vodou pro ně není nic těžkého, je vidět, že mají skvělého trenéra. Požární útok musím pochválit  také dětem ze Smržovky nebo Bratříkova, kteří stíhali během disciplíny nejen  mávat na letadla, ale také se pekelně soustředit, přesně splnit úkoly a vychutnat si potlesk.. Českolipáci  si k útoku navíc připravili domeček jako z pohádky i prolézačku a zachraňovali kamarády… V Hodkovicích nad Mohelkou mají podle vedoucích „dětí jako smetí“, na libereckém festivalu se představila část týmu, přivezli si vlastní terče a voda do nich natekla v rekordním čase. Nejmladší potěr z Rychnova nad Nisou si dovezl vlastní papírové vozidlo DA L17, evakuovali domek a pomáhali poraněnému. Adepti hasičství  z Vratislavic nad Nisou hasili hořící „panelové domy“, za předvedený výkon by se nemuseli stydět ani jejich starší kamarádi! Od Máchova jezera dorazila s ukázkou  drobotina z Doks a likvidoval se požár obytného domu. O skvělou tečku se postaral kolektiv ze Stráže nad Nisou – výjezd jednotky, první pomoc při dopravní nehodě, zajištění místa události. Malý velitel navíc popisoval práci družstva do mikrofonu.

Děti jednoznačně nadchly, vedoucí a všichni, kteří pracují s předškoláky si zasluhují poděkování a uznání za mravenčí práci. Jak se ukázalo v Liberci, jsou zapojeny dvou i tříleté holky a kluci.

Všechny děti dostaly netradiční medaile, diplomy, drobné dárky, vychutnaly si fotografování. Jako bonus byl připraven „skákací hrad taťky Šmouly“ a trampolíny. S organizací  vydatně pomohl Krajskému sdružení hasičů  SDH Stráž nad Nisou, kterému patří ohodnocení jedničkou s hvězdičkou.

Věra Nutilová

 
Banner

plakat chp-2017