Domů » Úsek mládeže » Vzdělávání » Vedoucí » Školení nových vedoucích mládeže v ÚHŠ Jánské Koupele
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Kontakt

SH ČMS

Římská 2135/45

121 07 Praha 2


Telefon: 222 119 501
Fax: 222 119 507
Email: kancelar@dh.cz

IČ: 00442739

DIČ: CZ00442739

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes24
mod_vvisit_counterVčera1588
mod_vvisit_counterTento týden2096
mod_vvisit_counterMinulý týden3533
mod_vvisit_counterTento měsíc1612
mod_vvisit_counterMinulý měsíc10016
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096184683
Školení nových vedoucích mládeže v ÚHŠ Jánské Koupele Tisk
Pondělí, 12 Březen 2012 13:00

V termínech 3. - 5. 2. 2012 a 2. - 4. 3. 2012 jsme se sjeli ze všech koutů Moravy do Jánských Koupelí na školení Nových vedoucích mládeže SH ČMS. Kurzu se zúčastnilo 25 bratrů a sester ze sborů Proskovice, Kobeřice, Střížova, Velký Týnec, Topolany u Olomouce, Kravaře, Otnice, Hladké Životice, Dvorce, Rostěnice, Zábřeh, Staré Hamry a Horní Moštěnice. Celé školení probíhalo pod hlavičkou OSH Vyškov a vedením Jitky Fabianové, Mgr. Jany Urbancové a Ing. Iva Adámka.

Školení vedoucích

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

První den jsme se seznamovali formou různých her, které v budoucnu můžeme využít i v dětském kolektivu. Po zbytek prvního víkendu jsme byli školeni v oblasti základních dokumentů SH ČMS a administrativy kolektivu MH, což znamená evidence kolektivu mladých hasičů, stanovy, právní forma, vnitřní předpisy, dotace, pojištění, bezpečnost a historie….

A také jsme si měli možnost projít celý areál ÚHS, který je k dispozici po celý rok nejen ke školením, ale i k rekreacím, táborům a soustředěním.

Druhý víkend jsme se opět sešli v plném počtu. Na pořadu byla zdravověda, psychologie, pedagogika a směrnice hry Plamen a soutěží Dorost.

Absolvovali jsme i výlet do nedaleké restaurace Holubice, který proběhl místo výšlapu na vyhlídku, která je postavena nad moravickým údolím a z které je nádherný výhled na areál hasičské školy viz. www.uhs.cz.

Během obou víkendů probíhalo školení zábavnou formou. Z celého školení jsme si odvezli plno zážitků, nových poznatků a mnoho informací, které nás povzbudí do další práce s dětmi a věříme, že díky tomuto kurzu budeme ve vedení kolektivu všichni úspěšní.

Tímto chceme poděkovat ÚSH v Jánských Koupelích za pěkné a příjemné ubytování, chutnou stravu a hlavně lektorům, kteří nám ukázali, jak pracovat s dětmi a předali nám své zkušenosti a poradili kam se obrátit v našem dalším úsilí za zdokonalováním se naší práce vedoucího s dětmi.

 

Za kurz NVM 2012 tým Ukazováčků

 
Banner

plakat chp-2017