Domů » Archiv » Pyrocar 2011 » Ve znamení trojek
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes253
mod_vvisit_counterVčera538
mod_vvisit_counterTento týden1129
mod_vvisit_counterMinulý týden1299
mod_vvisit_counterTento měsíc6042
mod_vvisit_counterMinulý měsíc6538
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096171853

Archiv

Pozdravit ho přišla celá řada oficiálních hostů. Především pak hejtman kraje Vysočina Jiří Běhounek, náměstek generálního ředitele HZS ČR plk. Ing. František Zadina a další. Vše naznačovalo, že ústřední den Pyrocaru, který svým bohatým programem začal už včera, bude opět celý slunečný. Hodinu po slavnostním zahájení se však nad Vysočinou začaly zatahovat zlověstné mraky. Ochladilo se, ale nic neubralo na intenzitě dobré nálady více než 30 000 účastníků největšího setkání požárních automobilů a jejich osádek.

"Vznikla tu nová tradice, která nemá obdoby," řekl starosta SH ČMS Ing. Karel Richter. "Je bezpochyby úspěšná a pevně věřím, že se bude dalšími ročníky nadále rozvíjet." "Nejúžasnější je, v jakém perfektním stavu požární technika do Přibyslavi přijela. Klobouk dolů, jak se o ni dobrovolní hasiči starají," doplnil jeho slova plk. Zadina. Hasiči si měli navzájem o čem povídat a předávali si zkušenosti. Ukázalo se, že i starší technika se dá modernizovat různými způsoby. A to právě plnilo účel přibyslavského setkání.

Celé odpoledne a večer zněla areálem hudba různých žánrů a hosté se účastnili zajímavých ukázek nejen hasičů. Kolem páté hodiny však prudká změna počasí a nepříjemný déšť narušily průběh hezké akce. její organizátoři však neúnavně ve své pokračovali dál ve své práci a parádní ohňostroj ve finále patřil hlavně jim.

 

plakat chp-2017