Domů » Archiv » MISS hasička ČR 2012 » Soutěž Miss Hasička České republiky vyhlašuje druhý ročník
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes448
mod_vvisit_counterVčera827
mod_vvisit_counterTento týden2497
mod_vvisit_counterMinulý týden2325
mod_vvisit_counterTento měsíc8496
mod_vvisit_counterMinulý měsíc7244
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096181551

Archiv

Do prvního ročníku se přihlásilo celkem 84 hasiček z celé republiky. Dvanáct z nich pak do finále poslalo veřejné hlasování na internetu, kterého se zúčastnilo více než 125 tisíc lidí. Historicky první Miss Hasičkou ČR se stala 20ti letá Jana Peroutková z SDH Čechtice. Společně s I. a II. Vicemiss obdržely řadu věcných cen a na Kanárských ostrovech nafotily exkluzivní kalendář pro rok 2011. Výtěžek z jeho prodeje ve výši 110 tisíc korun byl poukázán Dětskému centru Jihočeského kraje ve Strakonicích. „Nikdy bych si nemyslela, že by mi korunka miss mohla změnit život, ale je to tak. Díky vítězství v této soutěži jsem poznala řadu zajímavých osobností a míst, které bych jinak nepoznala,“ říká Miss Hasička ČR 2010 Jana Peroutková.

Podmínkou k účasti ve druhém ročníku je nejméně roční členství v některé ze zastřešujících hasičských organizací (např. Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska, Česká asociace hasičských důstojníků aj.) a dosažený věk 17 až 30 let aktuální s datem finálového kola.
Registrace do druhého ročníku Miss Hasička ČR budou ukončeny 29. dubna. Veřejné hlasování o 12 finálových míst proběhne během prázdninových měsíců. Finálový galavečer s účastí řady hvězd českého showbyznysu se pak uskuteční v Praze v polovině října.

„První ročník překonal naše očekávání,“ říká Luboš Bojanovský, organizátor soutěže Miss Hasička Česká republika. „Dali jsme si za cíl ukázat veřejnosti, že i v hasičských uniformách se skrývají krásné a sebevědomé ženy a to se nám povedlo. Také proto mohu slíbit, že druhý ročník bude ještě blyštivější a velkolepější.“


Kontakt pro média
Adéla Jetmarová
mobil: +420 603 938 519
e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

plakat chp-2017