Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Kontakt

SH ČMS

Římská 2135/45

121 07 Praha 2


Telefon: 222 119 501
Fax: 222 119 507
Email: kancelar@dh.cz

IČ: 00442739

DIČ: CZ00442739

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes99
mod_vvisit_counterVčera236
mod_vvisit_counterTento týden2407
mod_vvisit_counterMinulý týden3533
mod_vvisit_counterTento měsíc1923
mod_vvisit_counterMinulý měsíc10016
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096184994
Zápis z 31.8.2010 Tisk
Pondělí, 06 Září 2010 14:30

Záznam z 1. jednání Ústřední kontrolní a revizní rady SH ČMS (po IV. Sjezdu SH ČMS) , které se konalo dne 31. 8. 2010  v Přibyslavi

Přítomni:  PhDr. Juráň – předseda ÚKRR,  J. Kumpán,  Ing. Barcuch, A. Vovsík,  J. Novotný,  M. Bělohlávek, D. Bittnerová,  Ing. Dvořák, V. Štefl,  J. Bejlek,  J. Jemelka, L. Richtár
Nepřítomen: J. Říha, omluven  F.Malý

za Kancelář SH ČMS: I. Jirota

Jednání bylo svoláno jako řádné . K jednotlivým bodům bylo konstatováno a přijato:

 

1. Zahájení, volba zapisovatele a ověřovatele zápisu, schválení programu jednání
Jednání zahájil a řídil předseda  ÚKRR  PhDr. Juráň, přivítal přítomné členy ÚKRR a seznámil je s programem jednání (dle pozvánky). Program jednání byl schválen všemi přítomnými. Zapisovatelem byl zvolen  Ing. Jirota, ověřovatelem Jan Novotný.


2. Představení členů ÚKRR SH ČMS, volba místopředsedy
Předseda vyzval jednotlivé členy ÚKRR, aby se představili ostatním členům. Poté navrhl na funkci místopředsedy člena ÚKRR p. Jana Kumpána. Návrh byl schválen jednomyslně.

Usnesení  1/2010(IV.)

ÚKRR schvaluje do funkce místopředsedy ÚKRR p. Jana Kumpána.


3. Informace o převzatých úkolech z předchozí ÚKRR
3.1)  Odvolání p. Petra Beránka staršího a mladšího proti rozhodnutí výboru SDH Prusínovice o jejich vyloučení – adresováno OSH Kroměříž,  kopie zaslána ÚKRR.   Šetřením byl pověřen Josef Jemelka a Jaroslav Bejlek. Závěrečnou zprávu o šetření přednesl p. Jemelka a doplnil ji p. Bejlek. Ze zprávy vyplynulo, že při vyloučení pánů Beránků z SDH Prusínovice nebyly porušeny stanovy SH ČMS. ÚKRR upozorňuje , že v Organizačním řádu SH ČMS je právo vyloučit člena dáno Výboru SDH. Navrhuje, aby při novele byla tato pravomoc svěřena Valné hromadě sboru.

Usnesení  2/2010(IV.) – přijato jednomyslně

ÚKRR : a) bere na vědomí zprávu o šetření J.Jemelky a J. Bejlka ve věci vyloučení
pánů Petra Beránka staršího a mladšího z SDH Prusínovice,
b) konstatuje, že rozhodnutí výboru SDH Prusínovice o vyloučení pánů Petra Beránka staršího a Petra Beránka mladšího není v rozporu se stanovami SH ČMS.
c) pověřuje svého předsedu informovat o stanovisku ÚKRR pány Petra Beránka staršího a mladšího, starostu SDH Prusínovice a starostu OSH Kroměříž.

3.2)    Příprava školení pro revizní rady.
P. Jirota navrhl, aby do programu příštího jednání ÚKRR bylo zařazeno seznámení s Metodickým pokynem  č. 1/2006 – Provádění kontrolní a revizní činnosti organizačních jednotek kontrolními a revizními orgány SH ČMS ( MP uveden v zaslaných materiálech). Návrh byl po diskusi přijat a bude realizován 22.10.2010. Předběžně se předpokládá, že členové ÚKRR budou při vhodné příležitosti iniciovat školení kontrolních revizních orgánů v rámci svých krajů.     zajistí p.Jirota a Barcuch (nebylo hlasováno)

3.3)    Kontrola nákladů na IV. Sjezd SH ČMS
Součástí zaslaných materiálů byl přehled nákladů vynaložených na uskutečnění IV. Sjezdu SH ČMS v Ostravě. Kontrolou nákladů pověřeni p. Juráň a Kumpán. T. 30.9.2010 (nebylo hlasováno)

4.  Informace o průběžných hospodářských výsledcích SH ČMS v roce 2010, stav na úseku odvodu členských příspěvků.

Ústní informaci přednesl p. Jirota. Písemná zpráva je přiložena k tomuto materiálu. Informace byla vzata na vědomí.

5. Seznámení s metodickým pokynem  ÚKRR č.1/2006  „Provádění kontrolní činnosti organizačních jednotek kontrolními a revizními orgány SH ČMS“

Seznámení se ve smyslu jednání k bodu  3b) odkládá na příští jednání ÚKRR.

6. Návrh plánu práce na 2. pololetí 2010

Návrh plánu práce byl zařazen do podkladových materiálů zaslaných mailem. Byl schválen s tím, že  do jednání 22.10.2010 byl zařazen bod č. 4 ve znění  „4.   Školení členů ÚKRR“

7. Různé

7.1) Do plánu kontrolních akcí do konce roku 2010 byla zařazena účast v inventarizačních komisích majetku a závazků SH ČMS Praha, CHH Přibyslav, ÚHŠ Bílé Poličany a ÚHŠ Jánské Koupele. Do jednotlivých inventarizačních komisí byli schváleni (nebylo hlasováno):

SH ČMS  Praha  Antonín Vovsík
CHH Přibyslav  Ing. Josef Dvořák, Vladislav Štefl
ÚHŠ Bílé Poličany  Dagmar Bittnerová
ÚHŠ Jánské Koupele  Ladislav Richtár

Inventarizace majetku spravovaného uvedenými subjekty bude řešena Příkazem starosty SH ČMS (1/2010) . Termín účasti členů ÚKRR projednají delegovaní členové ÚKRR s řediteli příslušných organizačních jednotek a  vedoucími jednotlivých inventarizačních komisí.


7.2)  Kontrolou nákladů vynaložených na Mistrovství republiky mládeže v Litomyšli byli pověřeni Ing. Dvořák a Ing. Barcuch. T.22.10.2010

7.3) Šetřením stížnosti p. Varadyové  na vyloučení z SDH Ovčáry - okr. Kolín, pověřeni Ing. Barcuch, A.Vovsík.
8. Závěr

Předseda ÚKRR poděkoval přítomným členům ÚKRR za aktivní přístup k projednávaným otázkám a požádal je, aby se zúčastnili jednání Výkonného výboru SH ČMS, který zasedá paralelně s ÚKRR.

 

 

Zapsal: Ing. Jirota     Ověřil: Jan Novotný

 

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

 

plakat chp-2017