Domů
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes1472
mod_vvisit_counterVčera253
mod_vvisit_counterTento týden1956
mod_vvisit_counterMinulý týden3533
mod_vvisit_counterTento měsíc1472
mod_vvisit_counterMinulý měsíc10016
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096184543
Záznam z jednání Výkonného výboru SH ČMS dne 1.7. 2005, Klatovy Tisk
Čtvrtek, 18 Prosinec 2008 10:37
Jednání zahájil a řídil starosta SH ČMS Ing. Karel Richter.

Zahájení, volba ověřovatelů, schválení programu jednání

V úvodu starosta SH ČMS přivítal členy VV SH ČMS, seznámil členy VV SH ČMS s materiály na Výkonný výbor. Uvedl, že dnešní Výkonný výbor v tomto složení se koná naposledy a popřál tomuto jednání zdárný průběh. Přivítal přítomné hosty na tomto jednání p. Doc., Ing. Václava Lišku a p. Františka Křesťana, starostu OSH Klatovy.
Program schválen.

Kontrola plnění usnesení

Usnesení: VV SH ČMS vzal kontrolu plnění usnesení na vědomí bez připomínek.

Závěry shromáždění starostů OSH

Ing. Richter stručně okomentoval zápis ze Shromáždění starostů OSH. Vyjádřil spokojenost nad roční zprávou o činnosti ÚOR velitelů, prevence a mládeže za rok 2004. Dále vyjádřil nespokojenost nad těmi OSH, kteří podali připomínky ke Stanovám po určeném termínu. Posléze stručně uvedl zápis a průběh z mimořádného VV, které se uskutečnilo ve dne 19. 5. ve VPO, a. s. v Praze. Na mimořádný VV byli přizváni starostové KSH, aby projednali návrhy úprav Stanov SH ČMS. Dále pan starosta uvedl, že v souvislosti s blížícím se Mistrovství ČR ve hře Plamen a dorostu doporučuje, aby všem rozhodčím, závodníkům a osobám podávající protest proti výsledkům byla prováděna dechová zkouška.

Organizační příprava III. řádného sjezdu SH ČMS

Ing. Richter seznámil členy VV SH ČMS s hosty III. řádného sjezdu SH ČMS, poté přečetl seznam kandidátů na starostu SH ČMS, náměstky starosty SH ČMS, členy VV SH ČMS, předsedu ÚKRR a členy ÚKRR. Poté přečetl dopis od premiéra vlády p. Paroubka, kde se pan premiér omlouvá z neúčasti na III. řádném sjezdu SH ČMS a vyjadřuje svůj obdiv nad prací, činny a výsledky dobrovolných hasičů ČMS.
P. Janeba přečetl a seznámil členy VV SH ČMS s podrobným programem III. řádného sjezdu SH ČMS.
Poté proběhla diskuse ohledně podrobných organizačních záležitostí.
P. Křesťan přítomné přivítal v Klatovech a seznámil s organizačním programem III. řádného sjezdu SH ČMS. Informoval o plánovaném průběhu společenského večera na III. řádném sjezdu SH ČMS.
Ing. Richter obeznámil přítomné se zasedacím pořádkem hostů, náměstků a kandidátů na starosty. Dále členům VV SH ČMS rozdal v písemné podobě Zprávu starosty za uplynulé období a Prohlášení III. řádného sjezdu SH ČMS. Požádal členy VV SH ČMS, aby si dokumenty přečetli popřípadě sdělili své návrhy, zda je třeba ještě nějaké úpravy. Informoval, že Prohlášení III. řádného sjezdu se bude posílat vládě ČR, parlamentu, senátu a politickým klubům s doprovodným dopisem.
P. Mužík vyjádřil nespokojenost nad nepřítomností politiků a zvláště pana premiéra p. Paroubka na III. řádném sjezdu SH ČMS. Usnesení: VV SH ČMS schválil navržené Prohlášení III. řádného sjezdu, zprávu o činnosti SH ČMS od roku 2000 do roku 2005, která bude předložena starostou SH ČMS na III. řádném sjezdu SH ČMS.a navržený Program činnosti 2005 - 2010

Návrhy na vyznamenání

Ing. Richter navrhl ocenění pro OSH Klatovy, a to Stuhu III. stupně Čestného praporu.
VV SH ČMS schválil všechny předložené návrhy na vyznamenání s připomínkami.

Informace členů VV/Různé

P. Daňa informoval o průběhu akce PO očima dětí, která se konala v Přibyslavi. Akce se velice zdařila, ale byl zklamán malou účastí dětí.
P. Navrátil informoval o akci PO očima dětí v Libereckém kraji, kde se akce vydařila. Dále uvedl, že akce Ralsko 2005 byla odložena na neurčito. Dále uvedl, že Liberecký kraj na návrh OSH Semily, navrhuje dalšího kandidáta p. Černého do VV SH ČMS.
P. Doubrava informoval o otevření nové zbrojnice v Hřensku, kde on sám přestříhával pásku. Dále uvedl, že soutěž pro postižené děti, cvičení s Mateřskými školami a PO očima dětí se v Ústeckém kraji zdařili nad očekávání.
P. Makkai informoval o průběhu soutěže PO očima dětí. Navrhl, aby starostovy byla udělena finanční odměna za vykonanou práci v tomto volebním období a zaměstnancům Kanceláře SH ČMS byla též udělena finanční odměna za přípravu III. řádného sjezdu SH ČMS.
P. Krajča reagoval na návrh p. Makkaie a navrhl usnesení. VV SH ČMS schválil udělit odměny pro starostu a zaměstnance Kanceláře SH ČMS, zaměstnance ÚHŠ a CHH.
P. Netík informoval, že na základě žádosti Vedení a p. Ing. Kubeše se pokouší zajistit využití táborové základny v Bílých Poličanech. Toto zajištění je zatím v začátcích.
P.Mužík poděkoval za uskutečnění MČR Plamen a dorostu v Plzni.
Ing. Richter reagoval na vysvětlení p. Navrátila ohledně navrženého kandidáta do VV SH ČMS. Zmínil, že dne 23. 4. 2005 na SS OSH byla kandidatura uzavřena. Proto je možno navrhovat nové kandidáty až do 2. kola voleb na sjezdu.
P. Aulický informoval, že s p. Ing. Miksánkem, starostou OSH Semily, hovořil o tomto problému a sdělil mu, že tato kandidatura se už nemůže započítávat do celkových navržených kandidátek. P. Ing. Miksánek se omluvil za způsobené problémy.
Ing. Richter stručně informoval o průběhu jednání Vedení ve dne 14. 6. Na jednání bylo odsouhlaseno kapesné pro všechny účastníky Mezinárodní soutěže ve Varaždinu. Dále byly projednány organizační úkoly ohledně III. řádného sjezdu. Vedení bylo obeznámeno s Organizačním zabezpečením republikového kola Plamen a dorostu ve dnech 7. - 11. 7. na FC Viktoria Plzeň. Ing. Jirota předložil Vedení písemný materiál k výběru dodavatele stavební části ubytovny v 6. patře HD Praha. Poté pan starosta představil navržené Logo CTIF 2009 Ostrava. Vysvětlil, že Logo schválně neuvádí stát, protože doposud žádné Logo CTIF nemělo označený stát, vždy jen rok a město.
VV SH ČMS schválil předložený návrh Loga CTIF 2009 Ostrava a schválil výběr stavebního dodavatele ubytovny, tj. firma Vincenc, generální projektant je FARA, s. r. o.

Závěr

Starosta SH ČMS Ing. Karel Richter poděkoval všem členům VV SH ČMS za aktivní přístup při jednání. Popřál III. řádnému sjezdu SH ČMS zdárný a klidný průběh a zároveň popřál všem, kteří kandidují do jednotlivých funkcí mnoho štěstí.

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

 

plakat chp-2017