Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Kontakt

SH ČMS

Římská 2135/45

121 07 Praha 2


Telefon: 222 119 501
Fax: 222 119 507
Email: kancelar@dh.cz

IČ: 00442739

DIČ: CZ00442739

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes290
mod_vvisit_counterVčera272
mod_vvisit_counterTento týden1370
mod_vvisit_counterMinulý týden2082
mod_vvisit_counterTento měsíc5044
mod_vvisit_counterMinulý měsíc7244
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096178099
Jednání 7. 5. 2010 v Přibyslavi Tisk
Středa, 23 Červen 2010 06:53

                                                                                                                                                                                                             Záznam z 20. jednání Ústřední kontrolní a revizní rady SH ČMS konané dne
7. 5. 2010 v Přibyslavi

Přítomni:  PhDr. Juráň – předseda ÚKRR,  a členové ÚKRR  Ing. Dvořák, V. Štefl, F.Malý, F. Pokorný,  J. Kunz, J. Jemelka,  Ing. Barcuch,   J. Novotný, J. Bejlek, Ing. Paprsek, J. Říha
Omluveni: Ing. Kotrčová, J. Kumpán místopředseda ÚKRR
 
Hosté :  1. náměstek starosty SH ČMS Lubomír Janeba (ke stížnosti p. Vilímka
    – OSH Benešov)
za Kancelář SH ČMS I.. Jirota
 
Jednání bylo svoláno jako řádné . K jednotlivým bodům bylo konstatováno a přijato:

 

1.  Zahájení, volba zapisovatele a ověřovatele zápisu, schválení programu jednání
Jednání zahájil a řídil předseda  ÚKRR  PhDr. Juráň, přivítal přítomné členy ÚKRR a seznámil je s programem jednání (dle pozvánky). Program jednání byl schválen všemi přítomnými.
Zapisovatelem byl zvolen  Ing. Jirota, ověřovatelem František Pokorný.

 

2. Kontrola plnění uložených úkolů
Úkol 23/09
Metodický pokyn pro vyřizování stížnost - schválen VV SH ČMS 25.3.2010, úkol splněn
31/10
ÚKRR konstatuje, že návrh na udělení medaile Za mezinárodní spolupráci II. stupně nebyl řádně projednán ve VV KSH Olomouckého kraje a doporučuje , aby tak bylo učiněno. Předseda ÚKRR se pověřuje zpracováním dopisu VV KSH Olomouckého kraje a odpovědi p. Vláčilovi – dopisy zaslány, úkol splněn
32/10
Ve věci šetření stížnosti  p. Baláka – SDH Loket na starostu KSH p. Františka Matouška, pověřuje ÚKRR svého předsedu  PhDr. Josefa Juráně, projednáním závěrů šetření ÚKRR na nejbližším VV SH ČMS a p. Kumpána přípravou odpověi p. Balákovi – závěry projednány na VV 25.3.2010 a prostřednictvím kanceláře odeslány závěry šetření  p. Balákovi, OSH Sokolov a KSH Karlovarského kraje.


 
3. Informace o hospodářských výsledcích SH ČMS za rok 2009, stav na úseku odvodu členských příspěvků
Materiál – Plnění rozpočtu SH ČMS k 31.12.2009 - byl předložen písemně. Komentář k němu přednesl Ing. Jirota. Zopakoval, že rozpočet byl splněn s drobnými odchylkami. Zásadní změnou byl prodej objektu Octárny (Přibyslav) za 1 mil. Kč a rozpuštění rezervy na opravu 1. nádvoří zámku Přibyslav ( 1,46 mil. Kč). Po vysvětlení dotazů a připomínek vzala ÚKRR uvedený materiál na vědomí. 

4. Poslední kontrolní akce: „Předání a převzetí funkcí“ na úrovni KSH – OSH ´- informace členů ÚKRR
Členové ÚKRR konstatovali, že se zúčastnili podle požadavků VV  KSH resp. OSH předání funkcí. V některých krajích nebyl požadavek vznesen nebo dokonce byl odmítavý postoj k přítomnosti člena ÚKRR při předání funkcí. Kopie předávacích protokolů nebo zápisů jsou uloženy v kanceláři SH ČMS. Jedná se zejména  o OSH Strakonice, KSH Pardubice, OSH Břeclav, OSH Opava, OSH Jihlava.
 


5.  „Zpráva o činnosti ÚKRR“ pro Shromáždění starostů OSH
Zpráva  o činnosti ÚKRR určená pro Shromáždění starostů OSH byla předložena písemně. Byly k ní předneseny drobné připomínky a náměty, které byly do zprávy zapracovány. Zpráva byla poté schválena  a předseda ÚKRR  Dr. Juráň byl pověřen jejím přednesením na SS OSH. Ve zprávě jsou obsažena kritická slova k hospodaření VPO a.s., kde doposud nedošlo k zásadnímu obratu.


6. Různé

A) Dr. Juráň informoval, že od posledního jednání ÚKRR obdržela tyto stížnosti a náměty:

a) Odvolání p. Petra Beránka staršího a mladšího proti rozhodnutí SDH Prusinovice o jejich vyloučení – adresováno OSH Kroměříž, kopie zaslána na vědomí ÚKRR.  Odvolání není určeno pro řešení ÚKRR. Pokud nedojde k dořešení na nižších stupních a stížnost bude zaslána ÚKRR k řešení, bude se jí zabývat pravděpodobně až nová ÚKRR,
b) Stížnost Petra Vilímka SDH Popovice na postup OSH Benešov – za ÚKRR pověřen Ing. Barcuch, za SH ČMS 1. nám. starosty L. Janeba, kteří se zúčastní jednání VV konané 10.5.2010 a p. Vilímek je na jednání přizván.
c) Stížnost  Josefa Mariánka – okrsek Vracov na  OSH Prachatice – předáno p. Aulickým při jednání ÚKRR. Materiál rozmnožen a předán s tímto záznamem p. Kumpánovi a p. Novotnému, kteří jsou pověřeni šetřením. F. Pokorný v této souvislosti zašle Kanceláři SH ČMS a členům „šetřícího týmu“ vzorovou  směrnici pro činnost Okrsků.

B) Ing. Dvořák požádal o zaslání textu zprávy starosty SH ČMS přednesené na SS OSH. Zpráva tvoří přílohu tohoto záznamu.

C) P. Pokorný přednesl několik připomínek a námětů:

a) znovu upozornil, že je nutno při vyřizování připomínek dodržovat vydaný metodický pokyn,
b) požádal o zaslání nominací na vrcholné funkce v SH ČMS,
c) uvedl, že po celé funkční období nebyly zapracovány odsouhlasené změny Stanov schválené III. Sjezdem SH ČMS (zejména výkonné a rozhodovací orgány KSH).
    

7. Závěr
Předseda ÚKRR poděkoval členům ÚKRR za jejich práci v uplynulém funkčním období. Uvedl, že se ÚKRR sejde naposled pravděpodobně den před zahájením Sjezdu tj. v pátek 2. 7. 2010 v 14,00 hodin na VŠB Ostrava (pozvánka bude zaslána a v ní přesné místo).
Požádal všechny kandidující i nekandidující členy  ÚKRR  o účast na Sjezdu SH ČMS .

 

 

 

Zapsal: Ing. Jirota     Ověřil: František Pokorný v.r.

 

 

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

 

plakat chp-2017