Domů
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes134
mod_vvisit_counterVčera373
mod_vvisit_counterTento týden1383
mod_vvisit_counterMinulý týden1299
mod_vvisit_counterTento měsíc6296
mod_vvisit_counterMinulý měsíc6538
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096172107
Záznam z jednání 7. 4. 2010 Tisk
Pondělí, 12 Duben 2010 09:09

Záznam z řádného jednání Vedení SH ČMS konaného dne 7. 4. 2010 v Praze

Přítomni:  starosta SH ČMS Ing. Karel Richter, náměstkové starosty SH ČMS, Doc. Ing. Václav Liška, Lubomír Janeba, Josef Netík,  Ing. Monika Homolková-Němečková, předseda ÚKRR PhDr. Josef Juráň, poradce starosty Ing. Ivan Jirota, ředitel Kanceláře   SH ČMS     Ing. Jan Aulický.
Přizván: Josef Nitra vedoucí úseku správy majetku a tiskový  mluvčí SH ČMS
Omluven: Ing. Jan Karger.


1) Zahájení
Zahájil starosta Ing. Richter, přednesl přítomným program a požádal o připomínky a náměty. ■ Vedení program schválilo.


2) Kontrola plnění usnesení                                               
 - Ing. Richter zhodnotil kontrolu plnění usnesení, kde konstatoval, že usnesení se daří plnit. Materiál byl v písemné podobě.

■  Vedení k tomuto materiálu nemělo žádné další připomínky

2) Příprava jednání VV SH ČMS                                              
Starosta zkonstatoval, že jednání VV SH ČMS a SS OSH je již připravené z minulého jednání VV SH ČMS. Pozvánky na VV SH ČMS 7. 5. 2010 a SS OSH 8.5. 2010 budou rozeslány v 16. týdnu tohoto roku.
Na SS OSH budou představeni nově zvolení starostové OSH a též kandidáti na funkci Starosty SH ČMS, náměstků starosty SH ČMS a předsedy ÚKRR.
  
■  Vedení SH ČMS vzalo informaci na vědomí

3) Hodnocení plesu SH ČMS                     
-  Ing. Aulický -  konstatoval že ples SH ČMS, který se konal v Březnici 27. 2. 2010 byl perfektně připraven a všemi přítomnými hodnocen velice dobře. Pořadatelům bylo poděkováno na akci, kam byli pozváni pořadatelé a organizátoři plesu dne 13. 3. 2010 v Rožmitále pod Třemšínem.

■  Vedení vzalo informace na vědomí.
         
4) Stav zpracování almanachu SH ČMS                                                 
- p. Nitra - informoval, že Almanach SH ČMS, kde budou zdokumentovány všechny SDH, které působily v roce 2009 v SH ČMS je v rozpracovanosti. Již je hotov obal a úvodní stránky s představením SH ČMS, ústředních orgánů SH ČMS a starostů OSH. V současné době se dodělávají starostové SDH.  Almanach SH ČMS by mohl být pokřtěn při propagační akci SH ČMS Lány – Litoměřice 2010.  Almanach SH ČMS obdrží všichni delegáti IV. sjezdu SH ČMS.
■  Vedení vzalo informace na vědomí a doporučilo křtít knihu na propagační akci.

5) Výsledky hospodaření společností s vlast. Podílem SH ČMS za rok 2009
- doc. Liška informoval, že v příštím týdnu 15. 4. 2010 bude zasedat Ústřední odborná rada hospodářská a že až z tohoto jednání bude mít informace o hospodaření HVP,a.s., VPO, a.s. a Fire-edit, s.r.o.  Proto informace podá až na jednání VV SH ČMS. 

■ Vedení vzalo informaci na vědomí.   

6) Příprava IV. sjezdu SH ČMS               
p. Janeba – informoval, že příprava probíhá dle harmonogramu. V současné době se sumarizují delegáti a kandidáti do funkcí, kteří vzešli z jednání Shromáždění delegátů sborů. Do jednání SS OSH je již připraven návrh Volebního a Jednacího řádu, program jednání a připravuje se návrh hostů sjezdu.
Doc. Liška - navrhl zda by nebylo vhodné připravit  prohlášení sjezdu k nově zvolené politické scéně ČR.
p. Janeba – navrhl vzhledem k velkému počtu nominovaných kandidátů na náměstka starosty, aby jejich představení provedl předsedající sjezdu. K tomu je potřeba kandidátům napsat dopis aby vypracovali profesní životopis a zaslali foto. Jejich profil při představování bude promítán. 
■ Vedení vzalo informace na vědomí a uložilo Kanceláři SH ČMS vypracovat jednotný mustr na profesní profil kandidáta a čestné prohlášení pro splnění podmínek pro výkon funkce. Všem nominovaným postupně tyto podklady rozesílat. 

7) Informace členů vedení – různé
- Ing. Richter  informoval o Shromáždění delegátů sborů, které postupně navštívil. Konstatoval, že nikde nebyly závažné připomínky a že volby proběhly dle regulí SH ČMS.

- Ostatní členové vedení se též měli možnost vyjádřit jednání shromáždění delegátů sborů, kde se účastnili. Všichni shodně konstatovali, že nikde nebyl závažný problém.
 
- Ing. Richter informoval, že náhle zemřel dlouholetý funkcionář a starosta OSH Teplice p. Jaroslav Feller. Rozloučení s tímto kolegou proběhne den 8. 4. 2010 a OSH Teplice navrhla udělit in memoriam titul Zasloužilý hasič.
■ Vedení vzalo informaci na vědomí a doporučilo VV SH ČMS toto ocenění udělit.

Doc. Liška  - informoval o připravované propagační akci Lány – Litoměřice 2010. Oficielně je již požádána první dáma ČR Ing. Livie Klausová o záštitu. Jsou domluveny všechny zastávky a 27. dubna 2010 bude organizační štáb projíždět celou trasu na zkoušku.  

- Ing. Aulický  informoval, že při přípravě VV SH ČMS, který se má konat v Litoměřicích dne 10. 6. 2010 se nevědělo, jaké akce se na tento den plánují. Propagační akce, která je plánována z Lán do Litoměřic bude potřebovat účast min náměstků starosty a v tento den přijíždí i vystavovatelé. CHH Přibyslav a Kancelář SH ČMS bude připravovat expozici a tak i asi jiní členové. Bylo by vhodné přehodnotit tento termín jednání VV SH ČMS a to i vzhledem k tomu, že není možné blokovat ubytování o které je v tomto čase velký zájem.

■ Vedení vzalo informaci na vědomí a uložilo Kanceláři SH ČMS napsat členům VV SH ČMS zda tento termín akceptují a zda na slavnostech zůstanou a budou požadovat ubytování.


Jednání Vedení ukončil starosta Ing. Karel Richter, který poděkoval všem za vstřícné jednání a popřál šťastnou cestu domů.

Zapsal dne 7. 4. 2010  Ing. Jan Aulický                                                 

                                                                                                      Schválil: …………………………..
                                                                                                                                 Ing. Karel Richter

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

 

plakat chp-2017