Domů » Archiv » Podařilo se! » Podařilo se!
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes347
mod_vvisit_counterVčera272
mod_vvisit_counterTento týden1427
mod_vvisit_counterMinulý týden2082
mod_vvisit_counterTento měsíc5101
mod_vvisit_counterMinulý měsíc7244
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096178156

Archiv

Podařilo se!
Milí čtenáři,
Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska ve spolupráci s redakcí Hasičských novin vyhlašuje soutěž u příležitosti konání IV. sjezdu SH ČMS pod názvem „Podařilo se!“ Nyní, při výročních valných hromadách hodnotíte nejen uplynulý rok, ale i celé období mezi našimi sjezdy. Napište nám, co se vám nejvíce za těch pět let povedlo. Bezpochyby to bude pravděpodobně nějaký významný zásah, nová zbrojnice či úspěšná společenská akce. Možností je jistě spousta a my je nebudeme řadit do žádných kategorií. Uvítáme počin z kterékoliv oblasti. Zkuste nám ho popsat. Když bude doplněn i pěknou fotografií, budeme jedině rádi. Nejlepší příspěvky nejenže ohodnotíme věcnou cenou, ale také je zařadíme na elektronické stránky SH ČMS a na stránky nejoblíbenějšího hasičského periodika. Posílejte je už ode dneška až do konce května 2010 na adresy Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript a Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Předmět: Podařilo se!

Milí čtenáři, soutěž pokračuje! Můžeme prozradit, že výherce získá dárkový poukaz do lázní Teplice nad Bečvou (viz naše rubrika Volný čas). Další dostanou věcné dary.

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska ve spolupráci s redakcí Hasičských novin vyhlásilo soutěž u příležitosti konání IV. sjezdu SH ČMS pod názvem „Podařilo se!“ Nyní, při výročních valných hromadách hodnotíte nejen uplynulý rok, ale i celé období mezi našimi sjezdy. Napište nám, co se vám nejvíce za těch pět let povedlo. Bezpochyby to bude pravděpodobně nějaký významný zásah, nová zbrojnice či úspěšná společenská akce. Možností je jistě spousta a my je nebudeme řadit do žádných kategorií. Uvítáme počin z kterékoliv oblasti. Zkuste nám ho popsat. Když bude doplněn i pěknou fotografií, budeme jedině rádi. Nejlepší příspěvky nejenže ohodnotíme věcnou cenou, ale také je zařadíme na elektronické stránky SH ČMS a na stránky nejoblíbenějšího hasičského periodika. Posílejte je už ode dneška až do konce května 2010 na adresy Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript a Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Předmět: Podařilo se!

 

 

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

 

plakat chp-2017