Domů
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes327
mod_vvisit_counterVčera538
mod_vvisit_counterTento týden1203
mod_vvisit_counterMinulý týden1299
mod_vvisit_counterTento měsíc6116
mod_vvisit_counterMinulý měsíc6538
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096171927
Záznam z jednání ÚKRR SH ČMS dne 24.10. 2008, Přibyslav Tisk
Úterý, 28 Červenec 2009 07:01

Záznam z 14. jednání Ústřední kontrolní a revizní rady SH ČMS konané dne

24. 10. 2008 v Přibyslavi


Přítomni: PhDr. Juráň – předseda ÚKRR, J. Kumpán místopředseda ÚKRR, a dále členové ÚKRR  Ing. Dvořák, Ing. Kotrčová, V. Štefl, F.Malý, F. Pokorný,  J. Kunz, J. Jemelka,  Ing. Barcuch,   J. Novotný, J. Bejlek

Omluven: Ing. Paprsek (nebude se účastnit jednání ÚKRR do konce roku 2008), J. Říha

Hosté : za Kancelář SH ČMS Ing. Jirota


Jednání bylo svoláno jako řádné v předvečer Shromáždění starostů. K jednotlivým bodům bylo konstatováno a přijato:

1.    Zahájení, volba zapisovatele a ověřovatele zápisu, schválení programu jednání

Jednání zahájil a řídil předseda  ÚKRR PhDr. Juráň, přivítal přítomné členy ÚKRR a seznámil je s programem jednání (dle pozvánky).

Program jednání byl schválen všemi přítomnými
Zapisovatelem byl zvolen  Ing. Jirota, ověřovatelem Josef Kunz.

2.    Kontrola plnění úkolů

Úkoly ÚKRR směřované na členy ÚKRR jsou splněny. VV SH ČMS se dopsud nezabýval komplexně návrhem ÚKRR formulovaným v usnesení č. 20/2008 z 19.8.2008 :

add 20/08
ÚKRR doporučuje VV :

  • vrátit se ke „Koncepci vzdělávání v rámci SH ČMS“, neboť dle názoru ÚKRR nebyla schválena, což bylo též připomínkou starosty OSH Nymburk p. Jeníka na SS,
  • v souladu s „Koncepcí“ doporučuje projednat a přijmout konkrétní kontrolovatelné úkoly pro oblast vzdělávání v rámci SH ČMS,
  • navýšit podle možností rozpočet na vzdělávání funkcionářů pro rok 2009


Přednese : předseda ÚKRR
T. :           nejbližší jednání VV



VV rozhodl o navýšení návrhu rozpočtu na vzdělávání funkcionářů  z plánovaných 200 tis. Kč na 300 tis. Kč. Rozpočet bude schvalován na zítřejším SS. Návrhy v odstavcích a) a b) budou nadále sledovány.
Pozn. z diskuse: Most je ukončen a neví se zda bude rozšířen do dalších krajů, Univerzita třetího věku má omezenou kapacitu, Koncepce vzdělávání – 9 bodů není schválena -  v některých bodech je naplňována – je však nutno k tomuto problému přistoupit koncepčně).

3.    Projednání materiálů určených pro podzimní jednání shromáždění starostů OSH (Průběžné hospodářské výsledky SH ČMS za rok 2008, návrh rozpočtu na rok 2009, stav na úseku odvodu členských příspěvků)


Materiály k uvedenému bodu byly zaslány poštou, stručný komentář a výklad k některým položkám přednesl p. Jirota. Tvorba a čerpání finančních zdrojů roku 2008 se vyvíjí v zásadě podle schváleného rozpočtu. Do návrhu rozpočtu 2009 byly zapracovány připomínky členů VV a ÚKRR. Byla vytvořena rezerva v rozpočtu 350 tis. Kč na nepředvídané vlivy s návrhem, aby o jejím případném rozpuštění rozhodoval VV SH ČMS  Stav na úseku odvodu členských příspěvků je velice uspokojivý, pohledávky jsou pouze za třemi OSH s tím, že jsou dohodnuty termíny jejich úhrady v roce 2009.

5.  Plán práce ÚKRR na rok 2009


Materiál předložen v písemné formě.  Po diskusi byl návrh upraven a doplněn. Tvoří přílohu tohoto záznamu a bude zveřejněn na internetových stránkách SH ČMS



ÚKRR přijala usnesení:

21/08
ÚKRR schvaluje s úpravami plán práce ÚKRR na rok 2009

6.   Různé (rozprava, poznatky členů ÚKRR).


a)    Příkazem starosty SH ČMS č. 1/200287 byly do inventurních komisí za rok 2008 jmenováni členové ÚKRR takto:

  • ÚHŠ Jánské Koupele – J.Jemelka
  • ÚHŠ Bílé Poličany – Ing. Kotrčová
  • CHH Přibyslav – Ing. Dvořák, V. Štefl
  • SH ČMS Praha - Ing. Barcuch

Příkaz starosty je zveřejněn na www.dh.cz .

b)    Dopis p. Tomáše Mužíka – člena SDH Strašín a býv. starosty KSH Plzeňského kraje ze dneš 17.10.2008 adresovaný VV SH ČMS, ve kterém se vrací k projednání stížnosti ze dne 18.8.2006. Z projednávání kauzy p. Mužíka ( ztráta částky 10 391,- Kč – KSH Plzeňského kraje), po diskuzi,  bylo ÚKRR rozhodnuto, nepověřovat šetřením p. J.Kumpána z důvodu vyloučení možnosti podjatosti. Štřením okolností uvedených v podnětu p. Mužíka byl pověřen p. František Pokorný. Zároveň mu byly předány kopie podkladů v této věci a další podklady budou poskytnuty Kanceláří SH ČMS.


22/08
ÚKRR pověřuje p. Františka Pokorného šetřením dopisu z 17.10.2008 ve věci stížnosti p. Tomáše Mužíka – býv. starosty KSH Plzeňského kraje.


c)  Za skrutátory na zítřejší jednání SS  se přihlásili : Ing. J. Dvořák, Ing. K. Barcuch, F. Malý aj. Kumpán.

Předseda ÚKRR poděkoval členům ÚKRR za práci v roce 2008 a popřál pohodu a zdraví v roce 2009


Zapsal: Ing. Jirota                                              Ověřil: Josef KUNZ v.r.

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

 

plakat chp-2017