Domů » Prevence » Archiv » Ve dnech 19. a 20. března 2008 se v Přibyslavi konaly celkem tři důležitá jednání
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Kontakt

SH ČMS

Římská 2135/45

121 07 Praha 2


Telefon: 222 119 501
Fax: 222 119 507
Email: kancelar@dh.cz

IČ: 00442739

DIČ: CZ00442739

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes82
mod_vvisit_counterVčera294
mod_vvisit_counterTento týden376
mod_vvisit_counterMinulý týden2082
mod_vvisit_counterTento měsíc4050
mod_vvisit_counterMinulý měsíc7244
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096177105
Ve dnech 19. a 20. března 2008 se v Přibyslavi konaly celkem tři důležitá jednání Tisk
Pátek, 06 Únor 2009 06:22

Ve dnech 19. a 20. března 2008 se v Přibyslavi konaly celkem tři důležitá jednání - vedení SH ČMS, setkání vedení se starosty SH krajů a s generálním ředitelem HZS ČR a výkonný výbor SH ČMS.

Červenou nití všech tří schůzek bylo plnění úkolů loňského roku a zabezpečení letošních spolu s pokračováním příprav hasičské olympiády příštího roku v Ostravě. Měly společné motto, které ve svém vystoupení vyslovil starosta SH ČMS Ing. Karel Richter: "Pracovat pro hasiče tak, aby měli všechny možné výhody".
Generální ředitel HZS ČR genmjr. Ing. Miroslav Štěpán si spolu s vedením vyslechli hodnocení jednotlivých krajů, kde zazněla i kritika na adresu HZS Pardubického a Ústeckého kraje. Naopak slova chvály zazněla na Kraj Vysočina, Zlínský, Moravskoslezský a Českobudějovický kraj. V ostatních krajích je spolupráce dlouhodobě na standardní úrovni. Generál Štěpán nabídl tu možnost, že přijede na výkonné výbory těch krajů, kde součinnost s HZS nefunguje tak, jak má. Přítomné pak seznámil mimo jiné s některými novinkami, jako je např. s vydáním nových řádů, omlazováním techniky, změnami v oblasti ochrany obyvatelstva a v zabezpečení JPO V.
Se zajímavou informací vystoupil Pavel Doubrava z KSH Ústeckého kraje, kde mají úspěch s "Klubem podnikatelů z řad hasičů", zejména pak s jejich internetovými stránkami.
Součástí jednání vedení a výkonného výboru byl také podrobný rozbor činnosti odborný rad a příprava shromáždění starostů koncem dubna v Přibyslavi. Byly projednány návrhy na vyznamenání a organizační zabezpečení Mistrovství republiky v požárním sportu v Přerově, Den hasičů v Brně a PYRO CAR v Přibyslavi.
Vedle vyhodnocení dobrého hospodaření sdružení a sborů byla hodnocen také stav Hasičské vzájemné pojišťovny a Výzbrojny požární ochrany, kde jsou stále ještě rezervy. Kladně byl hodnocen stav členské základny, jejíž počet se i letos zvýšil o 2 000 členů.

Josef NITRA, foto autor

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

 

plakat chp-2017