Domů » Zahraniční vztahy » CTIF » Český národní výbor CTIF » Prohlášení o založení Českého národního výboru CTIF
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes269
mod_vvisit_counterVčera622
mod_vvisit_counterTento týden2940
mod_vvisit_counterMinulý týden2325
mod_vvisit_counterTento měsíc8939
mod_vvisit_counterMinulý měsíc7244
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096181994
Prohlášení o založení Českého národního výboru CTIF Tisk
Úterý, 27 Leden 2009 11:46

Prohlášení

 

Dne 14.10.2004 zástupci státních úřadů, hasičských sdružení, spolků, vzdělávacích, výzkumných, výrobních a jiných organizací, působících na úseku požární ochrany, jako signatáři společného memoranda k zastupování zájmů České republiky v jedné z nejvýznamnějších mezinárodních nevládních hasičských organizací – Mezinárodním technickém výboru pro prevenci a hašení požáru, známým pod zkratkou CTIF (COMITÉ TECHNIQUE INTERNATIONAL DE PREVENTION ET D’EXTINCION DU FEU), v souladu se statutem CTIF a na základě písemného vyjádření generálního sekretáře CTIF a stanoviska ministra vnitra České republiky, se dnem 14. října 2004 prohlašujeme za zástupce České republiky v CTIF, který ponese název Český národní výbor CTIF (dále jen „ČNV“).

ČNV tvoří volné seskupení subjektů, jejichž hlavním zaměřením činnosti v České republice je oblast požární ochrany (dále je „zájmové orgány“), které bude plnit úkoly požární ochrany vyplívající ze stanov CTIF. S ohledem na zákonnou působnost Ministerstva vnitra v oblasti požární ochrany včetně spolupráce na mezinárodní úrovni, bylo zájmovými orgány odsouhlaseno, aby garanci při zastupování zájmů České republiky v CTIF neslo MV – GŘ HZS ČR.

Od uvedeného kroku očekáváme zkvalitnění činnosti na úseku mezinárodní spolupráce a styků v rámci CTIF a věříme, že se společným úsilím podaří docílit vyvážený přístup ke všem zájmovým orgánům zapojeným do spolupráce, zvýšení a zkvalitnění prezentace zájmů České republiky na významných konferencích, sympoziích, seminářích, sportovních a jiných akcích pořádaných v rámci CTIF, a především, že se ČNV stane pro CTIF spolehlivým partnerem zaručujícím bezproblémové zajištění i těch nejnáročnějších akcí.

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

 

plakat chp-2017