Domů » Úsek mládeže » Vzdělávání » Letní školy » Školení vedoucích mládeže I. stupně
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Kontakt

SH ČMS

Římská 2135/45

121 07 Praha 2


Telefon: 222 119 501
Fax: 222 119 507
Email: kancelar@dh.cz

IČ: 00442739

DIČ: CZ00442739

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes26
mod_vvisit_counterVčera294
mod_vvisit_counterTento týden320
mod_vvisit_counterMinulý týden2082
mod_vvisit_counterTento měsíc3994
mod_vvisit_counterMinulý měsíc7244
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096177049
Školení vedoucích mládeže I. stupně Tisk
Úterý, 08 Listopad 2016 13:45

Školení vedoucích I. stupně

O uplynulém víkendu, 5. - 6. listopadu, se v Hotelu Přibyslav sešli zájemci o školení vedoucích mládeže I. stupně. Někteří přijeli na prodloužení platnosti kvalifikace po 5 letech a jiní zase svoji kvalifikaci získávali poprvé. Ústředním tématem školení byla mezinárodní spolupráce SH ČMS. Lektory byly většinou členové ústřední odborné rady mládeže. Hlavním lektorem byla Andrea Dopitová.V informačním bloku byli účastníci seznámeni např. o nových členských průkazech, výhodách karet EYCA. Dále jim byly předneseny informace o projektech 72 hodin, Popálky, kvítkový den, o výukovém programu pro vedoucí a pro specializace. V odpoledních hodinám Jiří Bidmon prezentoval mezinárodní tábor ve Finsku, kterého se účastnily děti z SDH Jevíčko v 2016. Dalším přednášku měla Monika Němečková na téma CTIF a Mezinárodní sportovní federace. Jana Trojancová představila činnost OSH Hodonín. Mluvila o lize mladých hasičů Jihomoravského a Trnavského kraje (opět jsme se dotkli mezinárodní spolupráce). V září tu připravili již III. ročník dětského TFA, kterého se zúčastnilo na 60 dětí. Tomáš Zdražila prezentoval činnost Moravskoslezského kraje na mezinárodní úrovni a to nejen v oblasti mládeže. Absolventům školení předal informace o organizování mezinárodního letního tábora v Jánských koupelích, dále o spolupráci se Slovenskem, Polskem, Ukrajinou a Ruskem. Julie Burdychová představila Letní školu instruktorů v Malých Svatoňovicích a pak jsme pod jejím vedením vytvářeli vánoční přáníčka a někteří  podzimního ježka. Školení proběhlo dle platné Směrnice činnosti s kolektivy mladých hasičů. Všech deset vedoucích svoji kvalifikaci obhájili a získalo ji šest nováčků.

Andrea Dopitová

 

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

 
Banner

plakat chp-2017