Domů » Soutěže » Dospělí » Klasické disciplíny CTIF » Skončilo Mistrovství České republiky v klasických disciplínách CTIF
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes241
mod_vvisit_counterVčera538
mod_vvisit_counterTento týden1117
mod_vvisit_counterMinulý týden1299
mod_vvisit_counterTento měsíc6030
mod_vvisit_counterMinulý měsíc6538
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096171841
Skončilo Mistrovství České republiky v klasických disciplínách CTIF Tisk
Sobota, 24 Září 2016 12:14

Mistrovství České republiky v klasických disciplínách CTIF

24. září 2016 (Dvůr Králové nad Labem) – Celkem 18 družstev dobrovolných hasičů a jedno družstvo hasičů profesionálních bojovalo o mistrovský titul a zároveň o postup na XVI. Mezinárodní soutěž CTIF 2017 v rakouském Villachu. Mistry republiky se mezi družstvy  dobrovolných hasičů stali:   v kategorii muži A SDH Frýdek, muži B Chlumec nad Cidlinou v kategorii ženy A SDH Vlčnov, ženy B Skalice, a muži HZS Královéhradeckého kraje. Absolutními vítězi jsou muži z HZS Královéhradeckého kraje a ženy SDH Sklalice.

Na letním stadionu ve Dvoře Králové nad Labem soutěžilo v disciplínách požární útok CTIF a štafeta CTIF 9 družstev mužů, 6 družstev žen a jedno družstvo profesionálních hasičů. Soutěže se zúčastnili také tři zahraniční družstva z Polska a Slovenska.

Soutěž byla hodnocena podle soutěžního řádu mezinárodní hasičské soutěže v klasických disciplínách CTIF. Každý člen týmu má přesně předepsané úkony, které provádí. Takže nejde v první řadě o rychlost provedení, ale o preciznost. Tým rozhodčích tvořili nejen čeští sudí, ale také jejich zahraniční kolegové, konkrétně z Rakouska.

Podmínkou účasti kvalifikace na mezinárodní soutěž byla účast minimálně na jednom závodu Ligy CTIF 2016 – Hradecký pohár, O vlčnovský pohár, Pražský pohár a O pohár města Velké Meziříčí. Postup do Villachu si vybojovalo celkem 7 družstev mužů SH ČMS (SDH Michálkovice, Kostomlátky, Zibohlavy, Vlčnov M3, Vlčnov M1, Frýdek, Chlumec nad Cidlinou) a 5 týmů žen (SDH Bludov, Velké Meziříčí, Písková Lhota, Vlčnov, Skalice) a HZS Královéhradeckého kraje.

Jaroslava Čečrdlová

 

 

 

plakat chp-2017