Domů » Zprávy ze SH ČMS » Ústecký kraj předal dary hasičům na Stimax Cupu a Tohatsu Fire Cupu
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Kontakt

SH ČMS

Římská 2135/45

121 07 Praha 2


Telefon: 222 119 501
Fax: 222 119 507
Email: kancelar@dh.cz

IČ: 00442739

DIČ: CZ00442739

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes297
mod_vvisit_counterVčera272
mod_vvisit_counterTento týden1377
mod_vvisit_counterMinulý týden2082
mod_vvisit_counterTento měsíc5051
mod_vvisit_counterMinulý měsíc7244
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096178106
Ústecký kraj předal dary hasičům na Stimax Cupu a Tohatsu Fire Cupu Tisk
Úterý, 13 Září 2016 06:54

Ústecký kraj předal dary dobrovolným hasičům za několik milionů korun

V Mostě ve Velebudicích se uskutečnil další ročník finále hasičských soutěží Stimax Cup a Tohatsu Fire Cup. Při této příležitosti předal hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček dary dobrovolným hasičům v hodnotě téměř 5 milionů korun. Další milion korun obdrželi hasiči od ČEZ Distribuce.

Celkem 33 měst a obcí obdrželo dary v podobě stříkaček, hadic a zásahových obleků v hodnotě 4.714.425,- Kč. „Nesmírně si vážím velmi důležité a zodpovědné práce hasičů. Podílí se na záchraně jak našich životů, tak domovů a proto je nutné naše sbory vybavovat co nejlepší technikou. A proto se bude Ústecký kraj snažit profesionální a dobrovolné hasiče podporovat i do budoucna,“ řekl hejtman Oldřich Bubeníček při slavnostním předávání.

Letos poprvé také hasiči obdrželi šek v hodnotě milion korun z rukou místopředsedy představenstva společnosti ČEZ Distribuce Vladimíra Budínského. „Vážíme si práce nejen profesionálních hasičů, ale také Sborů dobrovolných hasičů, jejichž jednotky zřizují zpravidla obce či menší města. Především v době větrných kalamit, či mimořádných událostí, jakými jsou například povodně, dochází k úzké spolupráci našich techniků i montérů a jednotlivých sborů. Sami si navíc uvědomujeme, že je potřeba vychovat novou generaci jak energetiků, tak také mladých hasičů, právě kterým je určena naše pomoc,“ říká místopředseda představenstva ČEZ Distribuce Vladimír Budinský.

„Velmi si vážíme podpory jak Ústeckého kraje, tak ČEZ Distribuce. Tyto prostředky nám pomůžou k stále kvalitnější výchově mladé generace, která může potom v budoucnu nastoupit k jednotkám sborů hasičů v obcích nebo i k těm profesionálním,“ vyjádřil poděkování Jiří Henc, starosta Krajského sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska. Neodmyslitelnou činností hasičů je také právě práce s mládeží i kulturní a společenská činnost v obci. „Chtěl bych poděkovat dobrovolným hasičům za jejich spolupráci nejen při požárech, ale i povodních a dalších mimořádných událostech a také Ústeckému kraji za podporu jak materiální, finanční i tu logistickou,“ řekl Roman Vyskočil, ředitel Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje.

 

Výsledky Tohatsu Fire Cup - kategorie I

Výsledky Tohatsu Fire Cup - kategorie II

Superfinále Tohatsu Fire Cup

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

 

plakat chp-2017