Domů » Soutěže » Dospělí » Klasické disciplíny CTIF » O pohár města Velké Meziříčí 2016 - zakončení Ligy CTIF
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes154
mod_vvisit_counterVčera373
mod_vvisit_counterTento týden1403
mod_vvisit_counterMinulý týden1299
mod_vvisit_counterTento měsíc6316
mod_vvisit_counterMinulý měsíc6538
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096172127
O pohár města Velké Meziříčí 2016 - zakončení Ligy CTIF Tisk
Úterý, 13 Září 2016 06:23

O pohár města Velké Meziříčí 2016

V sobotu 3. září proběhl již 7.ročník soutěže „O pohár města Velké Meziříčí“ v tradičních disciplínách CTIF. Tento ročník byl zařazen do ligy CTIF a na samém závěru bylo vyhodnocení této ligy. Na soutěž přijelo celkem 11 družstev z České republiky. Po příjezdu si družstva mohla v rámci tréninku na připravených drahách osahat materiál, s kterým pak měla cvičit. V 10.05 hod. proběhl slavnostní nástup a přivítání hostů. Za město Velké Meziříčí pronesl pár slov místostarosta Josef Komínek a za HZS Kraje Vysočina náměstek krajského ředitele plk. Ing. Libor Hanuška. Po zahájení soutěže začaly požární útoky - na dráze č. 1 družstva mužů a na dráze č. 2 družstva žen. Startovní povel byl vyhlašován z reproduktoru po pokynu hlavního rozhodčího. Sportovní výkony na byly vyrovnané v obou kategoriích a na štafetě, která se běhala na tartanu padaly skvělé časy. V konečném hodnocení záleželo jen na počtu trestných bodů.

V kategorii ženy A zvítězila děvčata z Pískové Lhoty před družstvem Velkého Meziříčí a Bludova. V kategorii ženy B se na prvním místě umístily ženy ze Skalice a druhé místo si odvezly ženy z Nové Paky. V celkovém hodnocení se započítáním věkových bodů si putovní pohár odvezla Písková Lhota.

V kategorii muži A si první místo vybojovalo družstvo z Frýdku. Druhé místo patřilo Vlčnovu a třetí místo mají Kostomlátky,  bramborovou příčku Brada Rybníček. Do kategorie muži B se přihlásilo pouze družstvo mužů z Chlumce nad Cidlinou a rovněž tak i v mužské třídě B profesionální bylo pouze družstvo z HZS Královéhradeckého kraje. V celkovém hodnocení se zápočtem věkových bodů si odvezlo putovní pohár družstvo mužů HZS Královéhradeckého kraje.

Pořadatelé děkují všem soutěžním družstvům za ukázněnost a přejí hodně sportovních úspěchů na Mistrovství České republiky v klasických disciplínách CTIF 24. září ve Dvoře Králové nad Labem, které bude rovněž kvalifikačním závodem na hasičskou olympiádu 2017 v Rakousku.

Za výbor SDH Velké Meziříčí – starosta Stanislav Kratochvíl


 

plakat chp-2017