Domů » Soutěže » Dospělí » Disciplíny TFA » První krajské kolo JMK v disciplínách TFA
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes240
mod_vvisit_counterVčera373
mod_vvisit_counterTento týden1489
mod_vvisit_counterMinulý týden1299
mod_vvisit_counterTento měsíc6402
mod_vvisit_counterMinulý měsíc6538
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096172213
První krajské kolo JMK v disciplínách TFA Tisk
Úterý, 23 Srpen 2016 07:45

V sobotu 20. srpna přivítal areál střední školy ve Strážnici účastníky I. Krajského kola JMK v disciplínách TFA. Krajského kola se zúčastnilo 20 závodníků z Krajského sdružení hasičů JMK. Z hostů přijali pozvání místopředseda Senátu Parlamentu ČR Ing. Zdeněk Škromach, hejtman Jihomoravského kraje JUDr. Michal Hašek, ředitel HZS JMK plk.,Ing. Jiří Pelikán, delegace hasičů trnavského kraje vedenou p. Martou Hurbanisovou, místostarosta města Strážnice, ředitelka střední školy, v jejíchž prostorách soutěž probíhala, představitele zúčastněných okresních sdružení a další.

Soutěž byla připravena dle oficiálních pravidel TFA v souladu s propozicemi na Mistrovství ČR v TFA. Na závodníky tak čekala spousta těžkých úkolů, především pak 2. úsek s figurínou a třímetrovou bariérou. Právě tento úsek se tak stal osudný pro polovinu závodníků.

Po součtu časů se vítězem v kategorii mužů nad 35 let stal s půlminutovým náskokem Tomáš Máca z Brna -Slatiny. V kategorii do 35 let se na postupové čtvrté místo dostal Vojtěch Vágner ze Senetářova, bronz urval Martin Novotný z Olešnice, druhý v pořadí dokončil Jaroslav Škorpík z Olešnice a vítězem krajského přeboru se stal Michal Skřivánek z Rohatce.

Vítěz Michal Skřivánek zhodnotil celou soutěž slovy: „Trať ve Strážnici byla jedním slovem pekelná. Nicméně i přesto jsem odevzdal přesně to, co jsem měl natrénováno aspoň tedy po fyzické stránce. Po technické stránce to pak v mém podání nebylo nikterak oslnivé, předvedl jsem řadu menších chyb. Na krajské soutěži to sice na výhru a postup stačilo, ale na MČR budou přesně tyto chybičky rozhodovat a proto budu pracovat na jejich odstranění. Celkově jsem zažil jednu z těch kvalitnějších soutěží TFA co do přípravy. Organizátoři zapracovali a vytvořili odpovídající zázemí v pěkném areálu, za což jim patří velké dík.“

Postupujícím přejeme hodně sil do závodu ve Štramberku, kde se 1. 10. 2016 uskuteční Mistrovství ČR a všem ostatním patří velké poděkování za obrovské nasazení a odhodlání v tomto těžkém závodu.

 

Tomáš Sklenák

vedoucí kanceláře SH ČMS okres Hodonín

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

 

plakat chp-2017