Domů » Reprezentace » Reprezentace dorostu v PS » Soustředění reprezentace dorostenců
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes280
mod_vvisit_counterVčera396
mod_vvisit_counterTento týden1756
mod_vvisit_counterMinulý týden2082
mod_vvisit_counterTento měsíc5430
mod_vvisit_counterMinulý měsíc7244
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096178485
Soustředění reprezentace dorostenců Tisk
Pondělí, 11 Duben 2016 07:34

Soustředění reprezentace dorostenců Ostrava

O víkendu 1. až 3. dubna se v Ostravě Porubě uskutečnilo další soustředění reprezentace dorostenců. Bylo to jedno ze dvou soustředění, na kterém je reprezentační tým A zúžen, čímž se přiblíží konečné nominaci na letošní MS.

Začíná nám jaro, tudíž se program soustředění přesouvá z fyzické přípravy k té technické. Pro mladší kategorii bylo soustředění zaměřeno hlavně na disciplínu běhu na 100 m přes překážky. Střední kategorie se věnovala věžím a poprvé si vybraní jedinci vyzkoušeli domeček na štafetě. Kromě toho spolu s nejstarší kategorií začali trénovat požární útok. A to koš se strojem. Nejstarší kategorie pilovala věž. V mezidobí si kluci zahráli fotbal, což je asi nejoblíbenější činnost na soustředění.

V neděli před odjezdem se konala krátká porada, na které byl ustanoven tým B, do kterého byli přeřazeni celkem čtyři členové starší a střední kategorie. Všichni se budeme scházet již jen na kontrolních závodech.

Jan Peterek

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

 
Banner

plakat chp-2017