Domů » Reprezentace » Reprezentace mužů v PS » Soustředění reprezentace juniorů 13. - 17. 1. 2016
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes354
mod_vvisit_counterVčera827
mod_vvisit_counterTento týden2403
mod_vvisit_counterMinulý týden2325
mod_vvisit_counterTento měsíc8402
mod_vvisit_counterMinulý měsíc7244
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096181457
Soustředění reprezentace juniorů 13. - 17. 1. 2016 Tisk
Středa, 24 Únor 2016 13:20

Soustředění reprezentace juniorů
První letošní soustředění reprezentace juniorů do 23 let se tradičně uskutečnilo v kryté hale HZS Písek 13 . - 17. 1. 2016. Tým byl po odchodu Davida Dopiráka, Radka Šuby, Jakuba Zajana a Petra Vaculína do dospělé reprezentace doplněn o nováčky a nyní trénuje v tomto složení: Josef Adam, Michal Bulín, Václav Divoš, Jan Gášek, Petr Grassl, Radek Chmela, Jakub Kasal, Lukáš Kroupa, Šimon Kudrna, František Kunovský, Martin Lidmila, Stanislav Paulíček, Dominik Soukup, Richard Svačina, Jiří Škodný, Lukáš Tabach, Jan Vyvial.
Soustředění probíhalo dvoufázovým tréninkem, večerní rehabilitací a masážemi, včetně uvolnění v plaveckém bazénu. Bylo zaměřeno na nácvik výstupu na věž, především na odstranění technických chyb reprezentantů. Dále byla testována fyzická připravenost sportovců, probíhala atletická a gymnastická cvičení. Uskutečnily se kontrolní závody, ve kterých staří mazáci nezklamali a nováčci překvapili.


Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

 

plakat chp-2017