Domů » Soutěže » Dospělí » VI. mistrovství ČR v tradičních disciplínách CTIF 2015 » MČR CTIF 2015 z pohledu vítězného družstva žen
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes225
mod_vvisit_counterVčera538
mod_vvisit_counterTento týden1101
mod_vvisit_counterMinulý týden1299
mod_vvisit_counterTento měsíc6014
mod_vvisit_counterMinulý měsíc6538
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096171825
MČR CTIF 2015 z pohledu vítězného družstva žen Tisk
Pondělí, 12 Říjen 2015 17:13

Mistryně České republiky v tradičních disciplínách CTIF
jsou ženy z Velkého Meziříčí


Již po šesté se družstva sjela do Dvora Králové nad Labem, aby zde změřila své síly a srovnala své roční výsledky s ostatními družstvy.

I ženy z Velkého Meziříčí na letošních posledních závodech CTIF nemohly chybět. Do Dvora odjely už v pátečních odpoledních hodinách. Tréninky začínají totiž po sedmé hodině ranní, takže je potřeba dostatek spánku a regenerace.

Ráno se tedy po vydatné snídani jelo na soutěžní stadion na nábřeží Jiřího Wolkera, kde pořadatelé připravili čtyři dráhy na soutěžní klání.

Každé družstvo mělo na trénink útoku 15 minut a na štafetu 10. Ze začátku to vypadalo, že nám den nebude přát vítězství. Dělaly jsme zbytečné chyby a byly jsme značně nervózní. Přijely jsme sem obhajovat prvenství z loňského roku a byly to poslední závody, kde jsme měly možnost ukázat, co v nás je.

Po slavnostním zahájení, které proběhlo po desáté hodině, jsme slyšely českou státní hymnu a soutěž mohla oficiálně začít. K soutěžním družstvům promlouvali mimo jiné i hosté, kteří se na soutěž přijeli podívat. Poslanec parlamentu ČR Zdeněk Ondráček, náměstek hejtmana Královéhradeckého kraje Otakar Ruml, starosta města Dvůr Králové nad Labem Jan Jarolím a starosta SH ČMS Karel Richter.

Na soutěž se sjela družstva jak z České republiky, tak i ze zahraničí, a to tři z Německa (z různých spolkových zemí), dvě ze Slovinska a po jednom z Polska a Slovenska.

Šly jsme na start jako první a nervozita byla velice patrná. Na stavu č. 2A jsme si připravovaly materiál, podporovaly se a nesměl chybět ani rituál před samotným útokem. První pokus bylo potřeba zaběhnout s čistým štítem, tedy bez trestných bodů. Po menším zdržení na sání se čas zastavil na 45:91. Pokus byl čistý a my odcházely na štafetu. S časem 69:00 jsme do druhých pokusů chtěly dát opravdu všechno. V krátkém mezičase jsme si měly možnost zajít na oběd a nabrat síly na druhou část dnešního dne.

Útok č. 2 byl perfektně rozběhnutý, bohužel menší zaváhání na proudech nám nevyneslo kýžený čas. I přes vydatné povzbuzování přátelských družstev z Vlčnova a Hradce Králové nám světelná časomíra ukazovala čas 45:44. Sice krásný čas, ale pořád to nebyl ten vysněný, na který jsme si letos tolik věřily. Ve štafetě se nám vítr opřel do zad a čas 67:66 zaručoval medailové umístění.

Za celodenní snahu jsme si vybojovaly první místo, na které jsme byly obzvláště pyšné. Podařilo se nám zopakovat loňská vítězství a obhájit si titul Mistryň ČR. V mužské kategorii A se nejlépe vedlo mužům z Chlumce nad Cidlinou. V kategorii B se umístily ženy z Nové Skalice a muži Vlčnov M3. V profesionální kategorii to na plné čáře vyhráli muži HZS Královéhradeckého kraje, kteří si i vylepšili svůj dosavadní rekord na útoku. V zahraniční ženské i mužské kategorii se nejlépe vedlo družstvům ze Slovinska.

Putovní poháry za celkové prvenství si odváželo družstvo mužů HZS Královéhradeckého kraje a ženy z Velkého Meziříčí. Družstva si navíc odvážela i poháry, které do soutěže věnovala polská delegace.

Příští rok pro nás bude velice důležitý. Chystáme se jak na klasické domácí soutěže, tak i do zahraničí. Sedmé mistrovství ČR v CTIF bude kvalifikací pro nadcházející olympiádu, která se bude konat v roce 2017. Je to náš cíl, na který se hodláme plně připravit.

Více fotografií SDH Velké Meziříčí na: http://damomilu.rajce.idnes.cz/MCR_Dvur_Kralove_nad_Labem_CTIF_2015/

 

DSC 0067

DSC 0946

DSC 0948

DSC 0953

DSC 0985

DSC 0987

DSC 1088

DSC 1104

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

 

plakat chp-2017