Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Kontakt

SH ČMS

Římská 2135/45

121 07 Praha 2


Telefon: 222 119 501
Fax: 222 119 507
Email: kancelar@dh.cz

IČ: 00442739

DIČ: CZ00442739

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes117
mod_vvisit_counterVčera538
mod_vvisit_counterTento týden993
mod_vvisit_counterMinulý týden1299
mod_vvisit_counterTento měsíc5906
mod_vvisit_counterMinulý měsíc6538
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096171717
Zápis z 17. 2. 2015 Tisk
Středa, 08 Duben 2015 06:42

Záznam z 19. zasedání Ústřední kontrolní revizní rady SH ČMS , které se konalo dne 17.2. 2015 v Praze


Přítomni: D. Bittnerová, Ing. Barcuch, Ing. Bochňák, J. Bejlek, J. Kumpán - místopředseda ÚKRR, A. Vovsík, J. Novotný, Ing. Dvořák, V. Štefl, J. Jemelka, M. Bělohlávek, J. Říha, F.

Omluven: PhDr. Juráň – předseda ÚKRR

za Kancelář SH ČMS I. Jirota,

Jednání bylo svoláno jako řádné . Pozvánka obsahovala tento program:

  1. Zahájení, volba zapisovatele ověřovatele zápisu, projednání schválení programu jednání.
  2. Kontrola úkolů z předchozích jednání ÚKRR.
  3. Předběžný stav výsledků hospodaření zrok 2014.
  4. Stav inventarizace majetku SH ČMS31. 12. 2014 zúčasti členů ÚKRR.
  5. Zajištění účasti členů ÚKRR při předání funkcí nových starostů OSH KSH (forma předávacího protokolu).
  6. Příprava závěrečné zprávy pro jarní Shromáždění starostů.
  7. Různé (rozprava, poznatky členů ÚKRR).

K jednotlivým bodům bylo konstatováno přijato:

1.Zahájení, volba zapisovatele ověřovatele zápisu, schválení programu jednání

Jednání zahájil řídil místopředseda ÚKRR J. Kumpán, přivítal přítomné, seznámil je s programem jednání (dle pozvánky). Program jednání byl schválen všemi přítomnými. Zapisovatelem byl zvolen Ivan Jirota, ověřovateli Ing. Dvořák, Ing. Barcuch

2.Kontrolúkolů z předchozích jednání ÚKRR

  1. stížnosti, kterými se ÚKRR ve funkčním období zabývala, byly v celém rozsahu dořešeny, protokolárně zdokumentovány a projednány s dotčenými stranami. O výsledcích byl pravidelně informován Výkonný výbor SH ČMS
  2. členové ÚKRR se zúčastňovali kontrolních akcí organizovaných členy VV SH ČMS v OSH příslušných krajů. V některých případech tuto činnost členové ÚKRR sami. Kontroly byly zaměřeny zejménnoblast státních dotací, evidenci členské základny činnost odborných rad.
  3. průběžně byl sledován OSH Sokolov při splácení půjčky SH ČMS, která byla poskytnutna překlenutí nedostatku finančních zdrojů po defraudaci prostředků bývalým starostou OSH. O situaci pravidelně informoval člen ÚKRR M. Bělohlávek. Poslední zbytek půjčky - 50 tis. Kč - byl uhrazen nkonci roku 2014. 

3.Předběžný stav výsledku hospodaření zrok 2014

 

Ústní informaci přednesl p. Jirota. Uvedl, že se výnosy i náklady vyvíjely v souladu se chváleným rozpočtem. V závěru roku byly navýšeny dotace z MV i MŠMT, které byly poskytnuty především KSH OSH ndokrytí jejich potřeb. Hospodářský výsledek bude překročen cco 800 tis. Kč.


4.Stav inventarizace majetku SH ČMS31. 12. 2014 zúčasti členů ÚKRR

Inventarizace Ústředních hasičských škol, zúčasti pověřených členů ÚKRR, proběhnou do konce března 2015, v Centru hasičského hnutí SH ČMS proběhnou inventarizace do 23. 4. 2015.


5.Zajištění účasti členů ÚKRR při předání funkcí nových starostů OSH KSH (formpředávacího protokolu)

Součástí Metodického pokynu pro provádění kontrol je i Předávací protokol funkce. Členové ÚKRR byli vyzváni, aby se uvedených předání převzetí funkce, v rámci svého kraje, zúčastnili zajistili vyplnění protokolu. Originál protokolu bude uložen npříslušném OSH, KSH kopii prosím zašlete Kanceláři SH ČMS. Tiskopis Protokolu je uveden v Příloze.


6.Přípravzávěrečné zprávy pro jarní Shromáždění starostů

J Kumpán informoval o hlavních tezích zprávy z ÚKRR, která bude přednesennjarním zasedání v Přibyslavi.


7.Různé (rozprava, poznatky členů ÚKRR)

  1. a)Jan Kumpán informoval o šetření okolností vyloučení 3 členů z SDH Semošice v roce 2012. OKRR šetřiltuto stížnost bez výsledku 2 roky. P. Kumpán ve zprávě popsal průběh sporu, závěrečné projednání návrh nrozhodnutí VV KSH.
  2. b)Rozsáhlá diskuse bylvěnována zápisu SDH (ale i dalších organizačníchdo Spolkového rejstříku u Městského soudu v Praze. Postup je uveden na internetových stránkách SH ČMS. Do rejstříku je nutné prostřednictvím SH ČMS dodat potvrzené sídlo s uvedením přesné adresy, správný název SDH přílohu k registračnímu listu s originálními podpisy členů výboru dokladem o zvolení starosty. Tyto doklady budou vyžádány vždy zcelé OSH hromadně předány nrejstříkový soud. Také razítkmusí být upravenpodle Stanov Organizačního řádu mohou navíc obsahovat IČO.
  3. c)Byl diskutován způsob centrálního účetního programu pro OSH KSH, zkterý byl vybrán program POHODA. Z možných variant byl členy ÚKRR upřednostněn vlastní server před cloudovým řešením (pronajatý prostor ncizím serveru). Přístup bude zajištěn prostřednictvím sítě internet.

Příští jednání ÚKRR se uskuteční před Shromážděním starostů to ve čtvrtek 23.4.2015 v salonku Hotelu Přibyslav předběžně od 17,00 hod.

Zapsal: Ing. Jirota Ověřili: Ing. Dvořák v.r., Ing. Barcuch v.r.

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

 

plakat chp-2017