Domů » Zprávy ze SH ČMS » Výkonný výbor tentokrát zasedal v Bílých Poličanech
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Kontakt

SH ČMS

Římská 2135/45

121 07 Praha 2


Telefon: 222 119 501
Fax: 222 119 507
Email: kancelar@dh.cz

IČ: 00442739

DIČ: CZ00442739

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes121
mod_vvisit_counterVčera396
mod_vvisit_counterTento týden1597
mod_vvisit_counterMinulý týden2082
mod_vvisit_counterTento měsíc5271
mod_vvisit_counterMinulý měsíc7244
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096178326
Výkonný výbor tentokrát zasedal v Bílých Poličanech Tisk
Pondělí, 30 Březen 2015 12:37

Jednání Výkonného výboru SH ČMS se 26. března 2015 netradičně uskutečnilo v Ústřední hasičské škole v Bílých Poličanech. Přizváni na něj byli starostové krajských sdružení. Hlavním tématem bylo hodnocení činnosti za rok 2014, informace o probíhajících shromážděních delegátů sborů, příprava dubnového shromáždění starostů OSH a v neposlední řadě příprava V. sjezdu SH ČMS.

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

Ředitel Kanceláře SH ČMS Ing. Jan Aulický přítomné informoval o stavu kompletace Výroční zprávy SH ČMS za rok 2014, do které do data jednání výboru ještě nedodal podklady Plzeňský kraj a se statistickým hlášením bez udání důvodu otálel Sokolovský okres. S výsledky hospodaření přítomné seznámil Ing. Ivan Jirota.

Nato dostali slovo starostové krajských sdružení, kteří se vyjadřovali k již proběhlým i k připravovaným předsjezdovým jednáním SDH, okrsků, okresů i krajů. Svá vystoupení doplnili o spolupráci s krajskými úřady a hejtmany, sportovních soutěžích, práci s mladými hasiči a dalším. Nechyběly ani informace o rekonstrukcích hasičských muzeí v Bechyni a Krupce. Starosta SH ČMS Ing. Karel Richter pak krajským funkcionářům za jejich dobrou práci poděkoval. S kolektivem Výkonného výboru a krajských starostů se zvlášť rozloučil starosta KSH Libereckého kraje Milan Navrátil. V rámci pracovní diskuze vystoupili také někteří vedoucí odborných rad, které zasedaly v uplynulém období.

V rámci přípravy shromáždění starostů byla mimo jiné schválena návrhová komise a pro nastávající sjezd návrh usnesení, jednací řád a úkol pro starosty KSH. Ředitel Kanceláře SH ČMS pak upřesnil některá organizační opatření týkající se pardubického sjezdu. 

Hosty jednání byli také Předsedkyně představenstva HVP, a.s. Ing. Vladimíra Ondráková a její ředitel Ing. Josef Kubeš, kteří výbor informovali o aktuálním stavu v pojišťovně.

 

plakat chp-2017