Domů » Zprávy ze SH ČMS » Pocta hasičským sportovcům roku
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Kontakt

SH ČMS

Římská 2135/45

121 07 Praha 2


Telefon: 222 119 501
Fax: 222 119 507
Email: kancelar@dh.cz

IČ: 00442739

DIČ: CZ00442739

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes65
mod_vvisit_counterVčera272
mod_vvisit_counterTento týden1145
mod_vvisit_counterMinulý týden2082
mod_vvisit_counterTento měsíc4819
mod_vvisit_counterMinulý měsíc7244
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096177874
Pocta hasičským sportovcům roku Tisk
Pondělí, 01 Prosinec 2014 08:25

alt

Hodnocení nejlepších výkonů Českého poháru 2014 v běhu na 100 m s překážkami a Mistrovství světa v požárním sportu 2014 bylo hlavním obsahem Galaodpoledne hasičských sportů 2014, které Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska připravilo pro nejlepší hasičské sportovce roku v pražském divadle U Hasičů 29. listopadu 2014.

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

Předehrou odpoledne byl vstup mistra světa Davida Dopiráka a trenéra reprezentace Zdeňka Prodělala do živého vysílání Tobogánu Českého rozhlasu Dvojky, kteří posluchačům v sále a u rozhlasových přijímačů sdělili, co se v divadle sídlicím v  Hasičském domě bude od 16.00 hodin dít.

Přesně v tuto hodinu zahájil Štěpán Škorpil s Pavlou Charvátovou program, ve kterém v úvodu přivítal starostu SH ČMS Ing. Karla Richtra, náměstka generálního ředitele HZS ČR brig. gen. Ing. Františka Zadinu, předsedu Sdružení sportovních svazů JUDr. Ing. Zdeňka Ertla a další hosty, kteří nejlepším hasičským sportovcům předávali ocenění. Nechyběla mezi nimi jména přeborníků ve stovkách Šárky Jiroušové, Jana Zhřívala, mistrů světa ze Svitav i reprezentantů z mistrovství světa v Kazachstánu. Nejčastěji tu zazněl název Sboru dobrovolných hasičů Oznice, který měl nejvíce oceněných. Všichni atleti byli také představeni v krátkých klipech Fire TV, která celou slavnostní akci zaznamenávala a můžeme ji vidět na http://www.firetv.cz/

Odpoledne mělo zároveň přízvisko kulturní. Zážitkem bylo vystoupení zpěvačky Veroniky Stýblové. Pobavit přítomné přišel imitátor Petr Martináka a zpěvák a kytarista Martin Langer. Se svoji světelnou show na závěr první poloviny odpoledne zaujala skupina Magnis. Večer pak účastníky více než tříhodinového slavnostního vyhodnocení čekala v sousedním baru Konec Konců afterpárty. 

 

plakat chp-2017