Domů » Soutěže » Dospělí » Klasické disciplíny CTIF » Na MČR v CTIF exceloval Vlčnov
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes287
mod_vvisit_counterVčera373
mod_vvisit_counterTento týden1536
mod_vvisit_counterMinulý týden1299
mod_vvisit_counterTento měsíc6449
mod_vvisit_counterMinulý měsíc6538
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096172260
Na MČR v CTIF exceloval Vlčnov Tisk
Pondělí, 29 Září 2014 13:40

alt

 

V sobotu 27. září se ve Dvoře Králové nad Labem konalo V. mistrovství České republiky v tradičních disciplínách CTIF. Na startu se za vydařeného počasí sešlo celkem šestnáct družstev, šest z nich tvořili hosté ze zahraničí - Rakouska, Maďarska a Polska.

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

 

Soutěžilo se v pěti kategoriích - dobrovolní hasiči - muži A, muži B – nad 30 let, ženy A, ženy B – nad 30 let a profesionální hasiči. V disciplínách štafeta CTIF a požární útok CTIF družstva ukázala, že i v tomto v Čechách ne tolik rozšířeném hasičském sportu jsou sváděny líté boje. V kategorii žen nad 30 let startovalo jediné družstvo - ženy z SDH Skalice. Získaly ale prvenství nejen ve své kategorii, kde neměly konkurenci, ale obstály na výbornou i v celkové kategorii žen v konkurenci ostatních ženských družstev. Ženy ze Skalice si tak odvezly putovní pohár a pro rok 2014 jej mají v opatrování. O vteřinu za nimi se umístily ženy z SDH Velké Meziříčí, které tak vyhrály svoji kategorii. Stříbro v kategorii ženy A pak bralo SDH Písková Lhota a třetí byl Vlčnov.

A byl to právě Vlčnov, který ovládl mužskou kategorii dobrovolných hasičů. Preciznost provedení obou disciplín byla téměř dokonalá a tři mužská družstva, která Vlčnov postavil na start, získala ve svých kategoriích nejcennější medaile, co mohla. V kategorii profesionálních hasičů soutěžilo jen družstvo HZS Královéhradeckého kraje, které ale svým časem překonalo všechny a umístilo se na absolutním prvním místě. Putovní pohár mužů tak stejně jako v letech 2012 a 2010 směřoval ke královéhradeckým profesionálům. 

Je nutné vzpomenout i výkon zahraničních družstev, která soutěžila mimo hodnocení. Zatímco Polsko a Maďarsko skončilo za českými soutěžícími, obě družstva z Rakouska by výrazným způsobem zasáhla do medailových pozic mistrovství – kategorii mužské části dobrovolných hasičů by nejen vyhrála, ale získala by i bronz. 

 

plakat chp-2017