Domů » Školy a centra » ÚHŠ v Jánských Koupelích » Slavnostní zakončení studia Junior Univerzity
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes290
mod_vvisit_counterVčera538
mod_vvisit_counterTento týden1166
mod_vvisit_counterMinulý týden1299
mod_vvisit_counterTento měsíc6079
mod_vvisit_counterMinulý měsíc6538
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096171890
Slavnostní zakončení studia Junior Univerzity Tisk
Pondělí, 22 Září 2014 09:16

alt

V aule Technické univerzity- Vysoké školy báňské Ostrava se v sobotu 20. září 2014 si absolventi Junior Univerzity převzali diplomy o absolvování studia a diplomy s titulem inženýrek. Diplomy 63 dětem předali za pořadatele ročního kurzu ředitel Ústřední hasičské školy Jánské Koupele Ing. Jan Karger a proděkan Fakulty bezpečnostního inženýrství TU-VŠB Ostrava Doc. Ing. David Řehák, PhD.

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

Šest víkendů a týden prázdninového soustředění seznámilo mladé zájemce o hasičské řemeslo ve věku od 11 do 13 let z Moravskoslezského kraje nejen se studiem na vysoké škole, ale ve Střední škole techniky a služeb Karviná si zkusili i své manuální schopnosti.

„Účastnili jste se unikátního projektu, který se zapíše do historie českého hasičského hnutí,“ řekla ve svém vystoupení náměstkyně starosty SH ČMS Ing. Monika Němečková. „Děkuji vám, že jste se ke studiu vůbec odhodlali a že jste ho téměř všichni zvládli. Děkuji vašim rodičům, že vás motivovali a vašim sborům, že vás podpořily.“

Projekt Junior univerzity – vzdělávání mladých záchranářů je financován Evropským sociálním fondem a rozpočtem ČR. Projekt v rámci globálního grantu – Zvyšování kvality ve vzdělávání v Moravskoslezském kraji Operačního programu pro konkurenceschopnost je financován Moravskoslezským krajem.


alt

 

 

plakat chp-2017