Domů » Soutěže » Dospělí » Mistrovství ČR v požárním sportu 2014 » Českobudějovické bubnování a troubení
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes72
mod_vvisit_counterVčera294
mod_vvisit_counterTento týden366
mod_vvisit_counterMinulý týden2082
mod_vvisit_counterTento měsíc4040
mod_vvisit_counterMinulý měsíc7244
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096177095
Českobudějovické bubnování a troubení Tisk
Pondělí, 30 Červen 2014 06:32

alt

Kdo o se poslední červnový víkend procházel po náměstí Přemysla Otakara II. v Českých Budějovicích, slyšel nezvyklé bubnování a troubení rozléhající se z nedalekého atletického stadionu TJ Sokol. Ozývaly se tak trumbety, bubny a hlavně hlasité fandění desítek příznivců požárního sportu, kteří se do jihočeké metropole sjeli podpořit svá družstva, účastnící se mistrovství republiky profesionálních a dobrovolných hasičů.

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

Letošní Mistrovství republiky profesionálních dobrovolných hasičů v požárním sportu se stalo realitou 29. června 2014 ve 13.00 hodin na výstavišti Země živitelka v Českých Budějovicích. Začalo výstupem do IV. podlaží cvičné věže, která je obvykle doménou profíků. Skvěle si ale vedli i dobráci. Mezi nimi byl nejlepší Tomáš Vlček z SDH Lhenice. V těsném závěsu za ním byli Martin Lidmila ze Zbožňova a Petr Grassl z Bystřice. Novinkou českobudějovického klání byla exibice žen. Nejlpší výkon z jejich řad zaznamenala Anežka Masná z SDH Těpeře.

Druhým dnem už probíhaly soutěže za příjemně letního počasí na atletickém stadionu TJ Sokol České Budějovice. Prvním na programu byl běh na 100 m s překážkami. Nejlepším dobrovolným hasičem se v něm stal Jan Gášek z SDH Juřinka s časem 15.67. Martin Lidmila skončil druhý a Tomáš Vlček třetí. Mezi ženami excelovala Šárka Jiroušová z SDH Poniklá s časem absolutní mistryně 16.50. Druhé a třetí byly hasičky z Chválenic Barbora Šubrtová a Markéta Marková. 

Odpoledne patřilo štafetám 4x100 m s překážkami. SH ČMS má v této kategorii nový rekord. V čase 55.28 ho dosáhla štafeta SDH Zbožňov. V sestavě Josef Mládek, Jan Flídr, Martin Lidmila a Václav Divoš. Skvěle si vedli také borci z Juřinky a Dehtína, kteří skončili na druhém a třetím místě. Mezi ženami byly nejlepší závodnice z SDH Chválenice s časem 62.44. Za nimi se na dalších předních příčkách umístnily děvčata z Michálkovic a Slatiny.

Třetí den mistrovské soutěže ve znamení požárních útoků. Nejlepšího času v nich dosáhli muži z Dehtína: 25,44. Druhé bylo družstvo Pikova a třetí SDH Líchovy. Z žen byly nejrychlejší sportovkyně z Chválenic s časem 25,67. Za nimi byly závodnice z Dolních Měcholup a Slatin. V celkovém hodnocení se muži umístili v tomto pořadí: Dehtín, Zbožňov a Tuř. Ženy: Chválenice, Slatiny, Michálkovice. 

A chceteli vše vidě, tak na www.firetv.cz 

 

 

 

plakat chp-2017