Domů » Reprezentace » Reprezentace dorostu v PS » Reprezentace dorostenek pokračuje v přípravě
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes148
mod_vvisit_counterVčera321
mod_vvisit_counterTento týden956
mod_vvisit_counterMinulý týden2082
mod_vvisit_counterTento měsíc4630
mod_vvisit_counterMinulý měsíc7244
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096177685
Reprezentace dorostenek pokračuje v přípravě Tisk
Neděle, 03 Listopad 2013 11:28

Reprezentace dorostenek se ve dnech 26. a 27. října sešla v Bludově na posledním letošním soustředění. Počasí nám přálo a tak jsme opět mohli pilně pracovat.

V sobotu dopoledne odjely starší dívky do Šumperka, aby je trenér Zbyněk Hradil zkontroloval, zda se zlepšují v disciplíně výstup na věž. Mladší dívky absolvovaly kontrolní náměry na běhu 100m s překážkami, střední kategorie trénovala zejména 1. úsek štafety – domeček. Díky ochotě a podpoře bloudovských, kteří nám upravili seběh z domečku, mohla děvčata zkoušet nejen náběh, ale i celé překonání této překážky. Dívky se toho zhostily téměř bez respektu, trenérka Dana Michailidisová je musela trochu krotit. I tak došlo k jednomu úrazu, doufejme, že Eliška bude brzy fit.
Odpoledne pak na věže odjela střední kategorie, mladší dívky dělaly pod vedením Andrey Hrouzkové různá atletická cvičení, hry a soutěže ve družstvech. Starší děvčata se věnovala náměrům na 100m s překážkami a hlavně náměrům na 3. a 4. úsek štafety, což jsou hadice a minimax (zatím bez hašení).
Večer jsme rozebíraly různé videonahrávky a také se nechaly hýčkat paní fyzioterapeutkou.

V neděli odjela na věže mladší kategorie, střední dívky prošly náměry na břevno - 2. úsek štafety. Zbytek dopoledne jsme věnovali požárnímu útoku, kde jsme zkoušeli různé kombinace na jednotlivých postech. I zde se dívkám dařilo. Po tomto soustředění můžeme reprezentantky pochválit. Odvedly velký kus práce za celý uplynulý půlrok.

Poděkování patří také bludovským hasičům za výborné zázemí a spolupráci při všech soustředěních. Nyní dívky čeká individuální zimní příprava dle tréninkových plánů a v lednu příštího roku se uvidí, kdo zůstane v užším výběru pro mistrovství světa.

Pavla Švábová

01 02 03 04 05 06 07

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

 
Banner

plakat chp-2017