Domů » Reprezentace » Reprezentace dorostu v PS » Příprava reprezentace dorostenek v plném proudu
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes64
mod_vvisit_counterVčera622
mod_vvisit_counterTento týden2735
mod_vvisit_counterMinulý týden2325
mod_vvisit_counterTento měsíc8734
mod_vvisit_counterMinulý měsíc7244
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096181789
Příprava reprezentace dorostenek v plném proudu Tisk
Čtvrtek, 26 Září 2013 11:08

Ve dnech 21. a 22. září se opět sešly na reprezentačním soustředění v Bludově členky reprezentačního týmu dorostenek. Tentokrát ovšem v komornější sestavě, protože  kromě absence trenérky Andrejky Hrouzkové bylo ještě omluveno dalších 7 děvčat. Dívky byly proto rozděleny jen do dvou skupin. V sobotu se prostřídaly na nácviku věží, dále jsme zopakovaly náměry na 100m s překážkami. Ve druhé části přípravy jsme potom zkoušely jednotlivé úseky štafety. Střední kategorie pilovala 1. a 2. úsek, tj. domeček (zatím pouze náběh) a břevno. Starší děvčata si vyzkoušela 3. a 4. úsek – hadice a minimax (zatím pouze přenášení). Neděli jsme pak věnovaly podrobnému vysvětlování tréninkového plánu na říjen i s praktickými ukázkami a hlavně si dívky ze střední a starší kategorie osahaly požární útok – savice s koncovkou din, jiné uspořádání hadic – 2 hadice B a po jedné hadici C na každém proudu. Odpolední a večerní klid jsme samozřejmě věnovaly rozboru u videa. Tentokrát jsme se zaměřily na závody z Ostravy, jak výstup na věže, tak i 100m s překážkami. Počasí sice občas zlobilo a poslalo na nás pár kapek deště, ale protože nejsme z cukru, zvládly jsme to. Za celý víkend jsme udělali spoustu práce a už se těšíme na poslední říjnový víkend, kdy nás čeká další soustředění.

Pavla Švábová

 

01 02 03 04 05 06 07 08 09

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

 
Banner

plakat chp-2017