Domů » Soutěže » Dospělí » Mistrovství ČR v požárním sportu 2013 » Sobotnímu dopoledni dominovaly stovky
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes238
mod_vvisit_counterVčera618
mod_vvisit_counterTento týden1121
mod_vvisit_counterMinulý týden2325
mod_vvisit_counterTento měsíc7120
mod_vvisit_counterMinulý měsíc7244
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096180175
Sobotnímu dopoledni dominovaly stovky Tisk
Sobota, 24 Srpen 2013 07:02


alt

V sobotu 24. srpna 2013 v osm ráno začaly na Atletickém stadionu AC Mladá Boleslav soutěžit v rámci 60. mistrovství  Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska  ženy v běhu na 100 m s překážkami a zároveň na další dráze ve stejné disciplině se představili muži.

Aktualizované dění z celého mistrovství včetně výsledků a bohaté fotogalerie můžete také sledovat na stránkách mcr2013.hzssck.cz 

 

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

Z mužských družstev si nejlépe vedl Široký Důl (Pardubický kraj), na druhém místě skončili závodníci z Veselé (Zlínský kraj), třetí příčku obsadili muži z SDH Tuř (Královéhradecký kraj). V jednotlivcích byla vybojována následující místa: 1. Martin Lidmila (Široký Důl, výsledný čas 15,92), 2. místo Tomáš Vlček (Lhenice, 16,13), 3. místo Josef Mládek (Široký Důl 16,21). Z žen byla nejlepší Šárka Jiroušová z SDH Poniklá s výsledným časem 16,59. Druhá Barbora Šubrtová z Chválenic uběhla za 17,04 sekund a třetí Lenka Šestáková z Ledenic za 17,15.  Z družstev žen byly nejlepší hasičky z Chválenic (Plzeňský kraj) a za nimi následovaly děvčata z Michálkovic (Moraskoslezský kraj) a Otaslavic (Olomoucký kraj). Z HZS ČR bylo nejlepší družstvo HZS Moravskoslezského kraje a z jednotlivců Jakub Pěkný z HZS Ústeckého kraje s výsledným časem 15,81 sekund. Ve finále o absolutního mistra ČR v běhu na 100 m s překážkami zvítězil Pavel Krpec z HZS Moravskoslezského kraje. První místo v dvojboji - věž a 100 m - získal Jakub Pěkný.

 

Po vyhlášení výsledků ze soutěžního dopoledne začaly soutěžit ženy ve štafetě 4 x 100 m s překážkami. Následně na stadion nastoupí muži a HZS. Tyto soutěže budou vyhodnoceny v neděli ráno. Pak bude následnovat poslední soutěž - požární útok. Slavnostní nástup družstev a vyhlášení výsledků z požárních útoků a celkových výsledků je naplánováno na neděli na 14.30 hodin.

 

plakat chp-2017