Domů » Soutěže » Dospělí » Mistrovství ČR v požárním sportu 2013 » Hasiče přišla podpořit Barbora Špotáková a hejtman kraje
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes302
mod_vvisit_counterVčera538
mod_vvisit_counterTento týden1178
mod_vvisit_counterMinulý týden1299
mod_vvisit_counterTento měsíc6091
mod_vvisit_counterMinulý měsíc6538
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096171902
Hasiče přišla podpořit Barbora Špotáková a hejtman kraje Tisk
Pátek, 23 Srpen 2013 11:48

alt

Srpnové sluníčko sice hnalo rtuť teploměru na úroveň vyšších letních teplot, ale na atlety dobývající čtyři podlaží cvičné věže, to nemělo žádný vliv. Zvláště, když se slunce schovalo za mraky. Jejich výkonnům přišla  zatleskat i dvojnásobná olympijská vítězka v hodu oštěpem Barbora Špotáková tak, jak to slíbila v rozhlasovém spotu. Svou účastí přišla podpořit také svého partnera Lukáše Novotného, který slouží na berounské stanici a v soutěži dostal se až do konečného finále.

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

Vedle profesionálních borců výstupu na věž poprvé samostatně soutěžila také desítka dobrovolných hasičů, pro které je 60. mistrovství Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska vyvrcholením série kvalifikačních soutěží, které letos byly v Ústí nad Orlicí, Plzni, Krchlebech, Českých Budějovicích, Hranicích a Uherském Brodě. Mezi dobrovolnými hasiči byli nejlepší - 1. místo Adam Hrbáč (Dobroslavice s výsledným časem 15,10), 2. místo Tomáš Vlček (Lhenice 15,31) a 3. místo Milan Bobek (Chyše 15,57). Mezi profesionály dominoval Kamil  Bezruč z HZS Moravskoslezského kraje s výsledným časem 13,72 sekund. Moravskoslezský kraj také postavil nejlepší družstvo.  Absolutním mistrem ČR ve výstupu do 4. podlaží cvičné věže stal Pavel Krpec z Moravskoslezského kraje s časem 13,92. Do poslední chvíle to byl napínavý souboj, hlavně po opakovaném startu.

Po první disciplině společného mistrovství profesionálních a dobrovolných hasičů v požárním sportu pořadaném Ministerstvem vnitra-generálním ředitelstvím Hasičského záchranného sboru České republiky, HZS Středočeského kraje a Sdružením hasičů Čech, Moravy a Slezska pod záštitou hejtmana Středočeského kraje MVDr. Josefa Řiháka za přispění generálního partnera Komerční banky a dalších významných sponzorů byl Atletický stadion AC Mladá Boleslav svědkem slavnostního zahájení za účasti ministra vnitra Ing. Martina Peciny, hejtmana Středočeského kraje, primátora města Mladá Boleslav MUDr. Raduana Nwelati, starosty SH ČMS Ing. Karla Richtra, a generálního ředitele HZS ČR plk. Ing. Drahoslava Ryby. Hejtman Řihák účastníky soutěže nejen srdečně přivítal, ale hasičům poděkoval za pomoc při letošních povodních. Zejména pak ocenil dobrovolné hasiče.

Zítra v osm ráno začínají soutěžit ženy v běhu na 100 m s překážkami, po nich ve stejné disciplině představí muži a HZS a finále o absolutního mistra ČR v běhu na 100 m s překážkami začne ve 14.15 hodin. Po vyhlášení výsledků začnou soutěžit ženy ve štafetě 4 x 100 m s překážkami. Následně na stadion nastoupí muži a HZS. Tyto soutěže budou vyhodnoceny v neděli ráno. Pak bude následnovat poslední soutěž - požární útok. Slavnostní nástup družstev a vyhlášení výsledků z nedělního dopoledne a celkových výsledků je naplánováno na 14.30 hodin.

 

plakat chp-2017