Domů » Reprezentace » Mezinárodní soutěže CTIF 2013 » Zápisky z Mulhouse (6) – Co je doma, to se počítá
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes479
mod_vvisit_counterVčera827
mod_vvisit_counterTento týden2528
mod_vvisit_counterMinulý týden2325
mod_vvisit_counterTento měsíc8527
mod_vvisit_counterMinulý měsíc7244
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096181582
Zápisky z Mulhouse (6) – Co je doma, to se počítá Tisk
Pondělí, 22 Červenec 2013 08:41

Všechno krásné jednou končí. A tak je to i s hasičskou olympiádou. Poslední den soutěží „klasikové“ a “sporťáci“ mají na programu věže. Mezi profíky si to o celkové prvenství rozdávají dvě Ruská a jedno Běloruské družstvo. Ostatní na ně koukají pěkně z uctivé vzdálenosti. Naši po pokaženém pátku také už bojují jen o čest a nakonec je z toho páté místo za Slovenskem a před Polskem. Mezi jednotlivci Kuba Pěkný zůstává jen pár setinek za postupem do semifinále a v celkovém součtu mu to stačí na druhé místo ve dvojboji.

Mezi dobrovolnými hasiči je situace úplně jiná. Tam si naše B-čko hlídá celkové vítězství druhým místem na věžích. Z prvního místa se v této disciplíně raduje naše A-čko a tím získává celkově stříbrné medaile. Jako třetí končí německý Team Lausitz. V jednotlivcích kraluje základním pokusům nestárnoucí Viliam Štinčík ze Slovenska, ale ve finále se musí sklonit před uměním mladého Michala Jandy. Další zlatá radost pro Českou výpravu. V součtu dvojboje si medaile mezi sebou dělí Vilda Štinčík, Janek Vráblík a David Dopirák.

A jak si vedli „klasikové“ ? Na zlatou medaili dokončili: ženy Písková Lhota, muži A Frýdek a Vlčnov M1. Stříbro si odvezli: ženy Velké Meziříčí, muži B Vlčnov M3, muži A Michálkovice, Písková Lhota a Zibohlavy. Bronzové medaile mají: ženy Vlčnov, muži B HZS Královehradeckého kraje, muži B SDH Skalice, Muži A Vlčnov M2 a Muži A Chlumec nad Cidlinou

Na závěrečném nástupu je česká výprava opět největší a nejroztančenější. Končí olympiáda na kterou se bude opět dlouho vzpomínat a všichni už se stráááášně těší domů.

 

Tak ahoj zase někdy jindy a od jinud.

Váš Karlík

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

 

plakat chp-2017