Domů » Reprezentace » Mezinárodní soutěže CTIF 2013 » Zápisky z Mulhouse (4) – Opravdu úspěšný den.
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes164
mod_vvisit_counterVčera396
mod_vvisit_counterTento týden1640
mod_vvisit_counterMinulý týden2082
mod_vvisit_counterTento měsíc5314
mod_vvisit_counterMinulý měsíc7244
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096178369
Zápisky z Mulhouse (4) – Opravdu úspěšný den. Tisk
Pátek, 19 Červenec 2013 11:35

Nebudu to vůbec napínat a hned to tady vysázím. Jakub Paulíček se protlačil do finále stovky a v konkurenci dvou Bělorusů a jednoho Ruského závodníka vytěžil stříbrnou medaili. Základní závod vyhrál ale jiný Kuba a to Pěkný. 15,37 stačilo, ovšem v semifinále červený praporek na rozdělovači utnul oslavy postupu. V celkovém součtu naši zvítězili před dvěma družstvy Ruska. Zítra dopoledne jsou na programu útoky a po obědě štafety. Stínem závodu pro naše barvy je zranění Pavla Krpce. Hned zítra by měl mít v rukou pravý proud našeho útoku a po obědě jako „hasmen“ na čtvrtém úseku štafety. Všichni doufají, že se Pavel dá do rána dohromady a pomáhá k tomu i Běloruská kouzelnice, paní Irina. Samozřejmě se taky řeší náhradní varianty, ta nejpravděpodobnější je, že ho na štafetě nahradí Kamil Bezruč a v útoku Jindra Harasimovič.

V kategorii dobrovolných hasičů naši kluci drtili konkurenci a do semifinále prošlo hned sedm Čechů a jeden Slovák – Vilda Štinčík. Ovšem to byl poslední dílčí úspěch slovenské výpravy. Ve finále si to rozdali Martin Lidmila, Honzové Vráblík a Gášek a ve čtvrté dráze Peťa Langr. Nádherný závod zvedl diváky ze sedadel a cílem proletěl jako první Čmelda, následovaný Langošem a třetí ve shodném čase oba dva Jendové. V součtech vede české „béčko“ před „áčkem“.

U děvčat byla podle očekávání situace ještě dominantnější. V semifinále sedmero Češek a jedna Němka, která si start v semifinále užila skoro jako divák, když z uctivé vzdálenosti sledovala souboj o postup. Finále přivedlo na start Monču Marešovou, Kláru Šenkyříkovou, Lenku Tomandlovou a Petru Mifkovičovou. Lenča, jako vítězka základní části ještě před rozdělovačem vedla, ale pak se kolem ní přehnala Mifina a před cílovou čárou ještě Krleš a Monča. Na zklamanou Lenku zbyly francouzské brambory. V družstvech suverénně vedou všechna tři naše družstva v neoficiálním pořadí Těškovice, Chválenice, Ledenice. Záměrně píšu „neoficiálním“, protože žádné výsledky dosud jury nevydala, takže všechno lovíme jen z našich poznámek.

Družstva mládeže již svoje účinkování ukončila, ale výsledky zatím také stále nejsou***. Navíc je to komplikované, protože do výsledku družstev se ještě započítávají bonifikační body za věk závodníků. Co je jisté a nás nepotěší je to, že Chlumec určitě neobhájí celkové prvenství. Rozhodla o tom malá chyba na posledním úseku, která ovšem měla pro kluky téměř tragické následky. Rozpojené středy na hadicích, nenapojená proudnice, která se zakoulela daleko z dráhy a tedy jistých 10 trestných za vyšlápnutí. Nikdo nikomu nic nevyčítal, prostě se to stalo a bylo potřeba se z toho oklepat. V útoku za to kluci vzali, a i když už šance na vítězství nebyla, tak dokázali svoje největší soupeře z Ruska porazit. Zaslechnul jsem jen poslední čtyři slova trenéra: „…jsem na vás hrdý!“

Holky ze Lhoty sice ve svém bojovém pokřiku volají, že dělají trampoty, ale myslím si, že tentokrát je nedělaly a předváděly perfektní výkony a hlavně na džberovkách se vydaly úplně ze všech sil. Smíšené družstvo z Poniklé se tváří nenápadně, ale ve své kategorii předvádí parádní výkony. Na kolik budou stačit, až se přičtou nebo odečtou bonifikační body, to se uvidí asi až ráno.

Dnes už jsou všichni bezstarostní, odpoledne si užili táborovou olympiádu a určitě navázali nové mezinárodní přátelství.

Tak ahoj zase zítra.

Váš Karlík

***
Pozn.: Dle informací z místa konání se družstvo děvčat z Pískové Lhoty umístilo na druhém místě, družstvo SDH Poniklá na třetím místě, obhájci z SDH Chlumec nad Cidlinou bohužel skončili až na 15. místě.

mulhouse01 mulhouse02 mulhouse03 mulhouse04 mulhouse05 mulhouse06 mulhouse07 mulhouse08 mulhouse09 mulhouse10 mulhouse11 mulhouse12 mulhouse13 mulhouse14

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

 

plakat chp-2017