Domů » Reprezentace » Mezinárodní soutěže CTIF 2013 » Zápisky z Mulhouse (1) – Dojeli jsme, už jsme tu.
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes142
mod_vvisit_counterVčera827
mod_vvisit_counterTento týden2191
mod_vvisit_counterMinulý týden2325
mod_vvisit_counterTento měsíc8190
mod_vvisit_counterMinulý měsíc7244
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096181245
Zápisky z Mulhouse (1) – Dojeli jsme, už jsme tu. Tisk
Úterý, 16 Červenec 2013 11:55

Ahoj všichni fandové požárního sportu. Je tu očekávaný svátek hasičského sportu a ve Francouzském Mulhouse je všechno na nohou. Městem se prohánějí Stražaci, Sapeur-Pompeurs, Feuerwehr, Bombeurs, Požiarnici, Vatrogasci a taky Hasiči. Z malé zemičky v srdci Evropy přijela jedna z nejpočetnějších výprav. Tři družstva dětí, tři družstva žen, tři družstva mužů a nespočet družstev „klasiků“, soutěžících v disciplínách CTIF. Jen třeba takový Vlčnov zde má čtyřnásobné zastoupení.

Po včerejším zdárném příjezdu a ubytování v různých částech města, bylo celé pondělí věnováno tréninkům ve všech kategoriích. V úmorném vedru se na stadiónu střídalo jedno družstvo za druhým a já abych si nohy uběhal, abych to všechno stihnul. Naštěstí většina programu opravdu jela podle harmonogramu, takže když je člověk připraven a vyzná se ve svých poznámkách, tak dokonce ta „svoje“ družstva stíhá sledovat, ale také mrknout po konkurenci. Mezi profíky budou samozřejmě patřit ke špičce Rusové v čele s Kurganským, Sidorenkem a Khuběcovem. Bělorusové museli po nedávné „aférce“ omladit tým, takže budou hlavně spoléhat na mladého Artěma Pribiše a samozřejmě naši se svými esy v čele s Kubou Pěkným, Kamilem Bezručem, Pájou Krpcem, Kubou Paulíčkem, nebo Mílou Netrvalem.

Mezi dobrovolnými hasiči budou David Dopirák, Franta Kunovský, Kuba Zajan, nebo Standa Paulíček bojovat hlavně asi s Němci, které svými výkony táhne Tom Gehlert. Bez šancí asi taky nebude náš „B“ tým, složený z „mazáků“ Vráblíka, Mrzowského, nebo Arvaie a mladíků Lidmily, Gáška, nebo Vyviala.

Zítra týmy čeká druhý tréninkový den a hlavně večer prezentace národů v podání mladých hasičů. Očekáváme nájezd fanoušků a už se těšíme, že dovezou nějakou českou baštu, protože francouzká kuchyně, zatím není pro mlsné české jazýčky dost „nóbl“

Tak ahoj zítra.

Váš Karlík

Obsáhlá fotogalerie zde: http://kayas.rajce.idnes.cz/Mulhouse_-_den_prvni/

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

 

plakat chp-2017