Domů » Reprezentace » Reprezentace dorostu v PS » Pokračuje příprava dorosteneckých reprezentací
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes499
mod_vvisit_counterVčera827
mod_vvisit_counterTento týden2548
mod_vvisit_counterMinulý týden2325
mod_vvisit_counterTento měsíc8547
mod_vvisit_counterMinulý měsíc7244
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096181602
Pokračuje příprava dorosteneckých reprezentací Tisk
Úterý, 28 Květen 2013 09:46

Koncem května se sešly oba dorostenecké reprezentační výběry ke společné přípravě. Zatímco dorostenci již v přípravě pomaličku finišují, děvčata jsou teprve na začátku dlouhé cesty.

Kluci pod taktovkou Jana Vráblíka a René Jahnela už ladí formu na závodech. Po Memoriálu Vendulky Fránové v Plzni se nyní zúčastnili závodu Ústecká věž. Zde jim život komplikovaly velké větrné poryvy a jakékoliv měření výkonů bylo téměř bezpředmětné. Přesto zejména Adam Bartoň, Honza Gášek a Tomáš Vlček dokázali, že na věži umí. Po závodech kluky čekal přesun do Ostravy, kde tentokrát využili spolupráce s michálkovickými dobrovolnými hasiči a jejich krásný areál posloužil k tréninku požárních útoků. Pokud by to pořád šlo takhle, trenéři by skoro mohli být spokojení (jak říká Renda: „Dobrý, máte dvojku :-)“). Odpoledne si ještě jednou celý tým zopakoval závod na věži, tentokrát v ideálních podmínkách svojí „domovské“ tréninkové základny v Ostravě-Porubě.

Adam Bartoň a Honza Gášek potvrdili svoje nejlepší páteční výkony a dobrou zprávou pro trenéry bylo, že k jejich výkonům se hodně přiblížili téměř všichni ostatní. Špatnou zprávou naopak byl krvavý šrám Tomáše Vlčka, který musel dokonce navštívit chirurgickou ambulanci místní fakultní nemocnice a i tentokrát jeho nohu zdobí dalších pár stehů.

Nejnáročnějším dnem asi byla neděle, kdy se repretým zúčastnil, mimo soutěž, okresního kola dorostu v Ostravě a nanečisto si tak vyzkoušel všechny disciplíny včetně štafet s hašením.

Dosažené výsledky jsou opravdu hodně nadějné, ale chybí nám srovnání se zahraničními soupeři, takže nakolik jsou dobré, to se ukáže až na mistrovství“, hodnotí závodní víkend trenér Vráblík.

Dívčí část reprezentace se sešla vůbec poprvé a svůj hlavní stan rozbalila pod Jeseníky v Bludovském hasičském areálu. Děvčata celou akci pojala ve stylu seznamování se navzájem, došlo na různé testy, trenérky Dana Michailidisová, Pavla Švábová a Andrea Hrouzková sledovaly techniku na překážkách, ale i při samotném běhu. Pod vedením Zbyňka Hradila si holky vyzkoušely většinou poprvé ostrý trénink na věži a domů si odvážely kromě spousty zážitků, také plnou hlavu poznámek a námětů na čem zapracovat do příštího srazu, který proběhne v srpnu.

V Bludově jsme našli perfektní zázemí a chtěla bych poděkovat hlavně manželům Sobotkovým, Bobovi Strouhalovi a Jirkovi Krejčímu za pomoc s organizací celého víkendu“, uzavírá trenérka Michailidisová.

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

 
Banner

plakat chp-2017