Domů » Reprezentace » Reprezentace dorostu v PS » O víkendu 17. - 19. 5. 2013 se v hasičském areálu v Bludově sešla na svém prvním přípravném srazu reprezentace dorostenek SH ČMS v požárním sportu
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes138
mod_vvisit_counterVčera373
mod_vvisit_counterTento týden1387
mod_vvisit_counterMinulý týden1299
mod_vvisit_counterTento měsíc6300
mod_vvisit_counterMinulý měsíc6538
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096172111
O víkendu 17. - 19. 5. 2013 se v hasičském areálu v Bludově sešla na svém prvním přípravném srazu reprezentace dorostenek SH ČMS v požárním sportu Tisk
Čtvrtek, 23 Květen 2013 14:42

Z dubnového výběru bylo zařazeno celkem 33 děvčat a dvě, které byly v termínu výběru zraněné se připojili nyní, aby výběr absolvovaly.

Reprezentace dorostenek

Děvčata byla rozdělena do tří tradičních kategorií 13 – 14 let, 15 – 16 let a 17 - 18 let a postupně procházela jednotlivými pasážemi přípravy. Technika zdolávání překážek, napojování rozdělovačů či sběr hadic byly hlavní náplní víkendového snažení, pod taktovkou trenérek Dany Michailidisové, Pavly Švábové a Andrey Hrouzkové.

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

 

Trénink na věžích probíhal postupně na stanici HZS v Šumperku pod vedením Zbyňka Hradila.

Došlo i na fotbálek a bohužel i na vymknutý kotník.

Děvčata si plně užívala skvělého zázemí, které zajistili dobrovolní hasiči v Bludově ve spolupráci s obcí Bludov a místní základní školou, za což všem náleží poděkování. Zvláštní poděkování patří Mileně Sobotkové, která byla pravou rukou trenérek a andělem strážným všech přítomných.

Vyjádření díků je na místě i pro HZS ÚO Šumperk za vstřícnost a pochopení pro naši reprezentační přípravu.

Dívky si domů odvážejí řadu nových poznatků a pokynů, čeká je náročná osobní příprava a v srpnu pak zúžení počtu reprezentačního celku.

O soustředění si přečtete i v článku "Pokračuje příprava dorosteneckých reprezentací".

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

 
Banner

plakat chp-2017