Domů » Soutěže » Mládež » Pohárové soutěže a memoriály » Nejsilnější hasiči nejen ze středních škol se sjeli na SOŠ a SOU Dubno!
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes41
mod_vvisit_counterVčera618
mod_vvisit_counterTento týden924
mod_vvisit_counterMinulý týden2325
mod_vvisit_counterTento měsíc6923
mod_vvisit_counterMinulý měsíc7244
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096179978
Nejsilnější hasiči nejen ze středních škol se sjeli na SOŠ a SOU Dubno! Tisk
Čtvrtek, 02 Květen 2013 10:02

Poslední dubnový pátek patřil 4. ročníku soutěže TFA mladého hasiče a naše škola opět hostila ve svém areálu dobrovolné hasiče, hasičky, studenty škol se zaměřením na PO a příslušníky HZS ČR, kteří soutěžili ve čtyřech kategoriích a to ve věku 12 - 40let.

TFA mladého hasiče 2013

Slavnostního zahájení se zúčastnila řada hostů. Přijel pan PhDr. Pavel Schneider vedoucí odboru školství, mládeže a sportu pro Středočeský kraj, náměstkyně starosty SH ČMS Ing. Monika Němečková, místostarosta města Příbram Václav Černý a velitel stanice HZS Příbram mjr. Ing. Jarmil Soukup.

 

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

U příležitosti Slavnostního zahájení ocenila paní Ing. Monika Němečková žáky 3. třídy základní školy z Bohutína, protože právě oni výtvarně ztvárnili ,,maskoty“ našeho projektu a tím je Požární prevence pro základní školy aneb Hasičské jiskření.

 

TFA mladého hasiče přilákalo i ČT 4 Sport. Televize natáčela celý den, závodníci poskytovali rozhovory a kameře neunikli ani závodníci na trati. Celou reportáž z TFA mladého hasiče můžete vidět koncem května v pořadu o Požárním sportu. Následně i na internetových stránkách ČT.

Prvního závodníka odstartoval již zmiňovaný pan PhDr. Pavel Schneider a tím byla soutěž zahájená. Tento ročník měl opravdu grády. Byla neskutečná atmosféra, kterou ještě vylepšovali fanoušci závodníků různými hesly: ,,Dělej, makej, no tak zaber, kousni se, dejchej …“ Svá hesla doprovázeli bubny, trumpetami apod. Na náladě se podepsalo hlavně počasí, které nám vyšlo. Slunce pražilo do rozpáleného asfaltu, teplota ve stínu dosahovala 28°C a na startu stál další závodník. Vše probíhalo jak má, když najednou všichni strnuli a sbíhali se k bariéře, ze které spadl závodník přímo na dýchací přístroj. U nešťastníka byla pohotově naše zdravotnice paní Andrea Růžičková, která předvedla, že má opravu roky praxe ve zdravotnictví. Naštěstí byl v pořádku a od všech si zasloužil velký potlesk. V dopoledních hodinách běžela kategorie 15 - 19 let a Senior. Kdežto odpoledne byl nastoupený první závodník kategorie Junior. Po doběhnutí Juniorů odstartovala kategorie Ženy.

Hlavní kategorii 15 - 19 let opět ovládl Roman Petrás – student SOŠ a SOU Dubno s časem 1:49,77, který již minulý rok zvedl nad hlavu pohár za první místo.

V kategorii Senior se výsledky oproti loňskému roku lišily. Tento čtvrtý ročník ovládl Jan Jeništa – HZS Příbram s časem 1:47,37

Nejsilnějším mladým hasičem se stal Michal Kusák – SDH Horní Stropnice s časem 1:13,96 a Železnou ženou se stala Martina Jůzková ze SPŠD Plzeň s časem 1:43,13.

TFA mladého hasiče 2013

Absolutním vítězem se stal příslušník HZS Příbram JAN JENIŠTA, vítěz kategorie Senior a Putovní pohár, který věnovala Ing. Monika Němečková, putuje zase dál.

Hlavní kategorie 15 - 19 let

  1. Roman Petrás – SOŠ a SOU Dubno,
  2. Vojtěch Šebek – SPŠD Plzeň,
  3. Jaroslav Buček – SDH Benešova Hora

Senior 20 - 40 let

  1. Jan Jeništa – HZS Příbram
  2. Dušan Plodr – HZS Beroun
  3. Michal Strnad – HZS Mladá Boleslav

Junior

  1. Michal Kusák – SDH Horní Stropnice
  2. Josef Dudlíček – SDH Dolní Bukovsko
  3. Michal Jelšina – SDH Bavoryně

Ženy

  1. Martina Jůzková – SPŠD Plzeň
  2. Tereza Dudlíčková – SDH Dolní Bukovsko
  3. Karolína Štokrová – SPŠD Plzeň

Ani tento ročník soutěže by se neobešel spoluorganizátora a tím je Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska. Akce je součástí projektu Mladí hasiči 2013, který dotačně podpořilo Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy. Sponzory závodu byly Bison sportswear a PHT Průša. Hlavními mediálními partnery pak Požáry.cz a Česká televize – ČT 4 Sport.

Velké poděkování si zaslouží zdravotnice Andrea Růžičková, která každého v cíli podporovala a pokaždé byla všude včas. Její dobrá nálada podpořila snad všechny, kteří v cíly nabírali zpět svých sil.

Rovněž děkuji SH ČMS a všem dalším partnerům za podporu a výraznou pomoc.

 

Velitel soutěže
Jakub  Kocanda

Kompletní výsledkové listiny

Další informace na FB: https://www.facebook.com/TFADubno

 

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

 
Banner

plakat chp-2017