Domů » Reprezentace » Reprezentace dorostu v PS » Reprezentační tým dorostenek už dostává obrysy
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes159
mod_vvisit_counterVčera272
mod_vvisit_counterTento týden1239
mod_vvisit_counterMinulý týden2082
mod_vvisit_counterTento měsíc4913
mod_vvisit_counterMinulý měsíc7244
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096177968
Reprezentační tým dorostenek už dostává obrysy Tisk
Úterý, 23 Duben 2013 13:22

Sen o účasti na mistrovství světa přilákal do Ostravy téměř 150 děvčat. Jejich ostrý start se plánuje sice až v roce 2014, kdy bude dorostenecký světový šampionát hostit Česká republika, ale už teď je třeba začít s přípravou.

Na neznámou půdu mezinárodních závodů dorostu se rozhodly jako trenérky vkročit Dana Michailidisová, Pavla Švábová a Andrea Hrouzková.

Výběr kandidátek byl rozdělen do dvou částí. V sobotu předvedly své umění převážně dívky z Čech, v neděli pak převážně z Moravy.

Děvčata budou podrobena fyzickým srovnávacím testům, zároveň si ohodnotíme jejich techniku při překonávání překážek a základy atletiky“, říká trenérka Dana Michailidisová. „Na závěr čeká holky věž, kterou si většina z nich zkusí poprvé. S jejím hodnocením a tréninkem nám bude vypomáhat zkušený Zbyněk Hradil“, dodává Michailidisová.

A pak už šlo vše ráz na ráz… Rozcvička, atletická abeceda, sprint na 30 a 100 metrů, přeskok překážky, přeběh kladiny, hod medicinbalem, skok z místa do dálky, leh-sedy a na závěr jako bonbónek pokusit se několikrát vylézt po zavěšeném žebříku do prvního okna cvičné věže.

Snažení desítek nadějí přihlížela i náměstkyně starosty SH ČMS Monika Němečková. „Talentů zde bylo nespočet, určitě bylo z čeho vybírat“, hodnotila vysokou účast. „Vše bylo připraveno velice dobře, za což patří velký dík zejména trenérkám. Myslím, že testy byly komplexní a trenérky prověřily většinu toho, co bylo k výběru potřeba. Zhruba za měsíc se sejde širší výběr vytipovaných dorostenek a svoji šanci dostanou ještě děvčata, která se omluvila například z důvodu nemoci. Samozřejmě, že ani tato nominace nebude konečná, svou šanci vždy dostanou i nově objevené talenty v průběhu přípravy tak, jak je tomu v případě chlapců.

Podle slov Dany Michailidisové budou trenérky během sezóny kandidátky sledovat zejména na stovkařských závodech. Do konce roku se pak děvčata sejdou ještě asi 3-4x na přípravném soustředění. Po novém roce už se výběr zúží a začne intenzivnější příprava, směřovaná k mistrovství světa.

Karel Švéda

Fotogalerie z nedělní části výběru pod tímto odkazem

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

 
Banner

plakat chp-2017