Domů » Reprezentace » Reprezentace dorostu v PS » Dorostenecká reprezentace už trénuje venku
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes199
mod_vvisit_counterVčera339
mod_vvisit_counterTento týden1421
mod_vvisit_counterMinulý týden2325
mod_vvisit_counterTento měsíc7420
mod_vvisit_counterMinulý měsíc7244
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096180475
Dorostenecká reprezentace už trénuje venku Tisk
Středa, 06 Březen 2013 10:24

Na první březnový víkend měla naplánované další soustředění dorostenecká reprezentace, připravující se na MS v ruském Podolsku.

Reprezentace dorostu

Páteční trénink se odehrával asi 80 km od Ostravy, v polském Chorzowě, kde výběr využívá možnosti tréninku na kryté věži. To jde mladíkům k duhu, protože většina z nich si osvojuje hlavně techniku zápichu a to v našich podmínkách není prakticky přes zimu možné.

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

Krásné sobotní počasí změnilo plány trenérů a namísto dalšího cestování do Polska kluci vyběhli do důvěrně známého prostředí stanice HZS v Porubě. „Díky tomuto počasí jsme si ušetřili více jak tři hodiny cestování“, pochvaloval si trenér René Jahnel. „Tento výběr má svoji kvalitu. Stovkaři budou kluci dobří, s přechodem na větší překážky nebudou mít problém. A co se týká věží, tak bojují se zápichem a naskočením na druhý šprušel, ale jsou vidět pokroky. Pozitivní je, že je vidět jejich chuť to zvládnout. Záleží na nich, jak to potom prodají na závodech. Kdyby se nám podařila z Ruska dovézt jakákoliv medaile za celkové umístění, byl bych moc rád“, dívá se dopředu Jahnel.

V neděli se ještě tým věnoval pohybové přípravě v tělocvičně a technice zapojování rozdělovačů. Inu jaro je pomalu tady a první závody se blíží. Další sraz má reprezentace naplánován znovu v Ostravě už za 14 dní…

Karel Švéda

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18
 
Banner

plakat chp-2017