Domů » Reprezentace » Reprezentace dorostu v PS » Dorostenecká reprezentace se připravovala v Chorzowe
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes81
mod_vvisit_counterVčera272
mod_vvisit_counterTento týden1161
mod_vvisit_counterMinulý týden2082
mod_vvisit_counterTento měsíc4835
mod_vvisit_counterMinulý měsíc7244
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096177890
Dorostenecká reprezentace se připravovala v Chorzowe Tisk
Pondělí, 21 Leden 2013 12:36

Přestože drtivou většinu republiky pokrývá sněhová přikrývka, dorostenecká reprezentace nezahálí.

Tentokrát se vydala do Polského Chorzowa, kde mají místní hasiči k dispozici cvičnou věž, oddělenou od tělocvičny pouze roletovými vraty a tak se na ní dá trénovat i v tomto, pro hasičský sport nepříznivém, období.

Reprezentace dorostu

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

Na všech klucích byla vidět snaha využít této možnosti co nejvíc a tak je trenéři museli od věže místy i odhánět. Mladší skupina už dokáže zvládnout první patro i s náběhem pod devět vteřin, středním se podařily jejich první věže se zápichem a starší skupina se zdárně pere s výhozy žebříku do druhého okna.

Na závěr celého dne si kluci vyzkoušeli i věž na čas. V mladší kategorii byla nejlepší dvojice Jarek Škrobák, Adam Bartoň. Mezi středními si drží jasný post jedničky Honza Gášek a v nejstarší kategorii Tomáši Vlčkovi zdatně konkuroval Honza Vyvial. Za odměnu všechny večer čekaly šikovné ruce masérky Katky.

Nedělní dopoledne patřilo nabírání fyzičky v tělocvičně na HZS v Porubě. Kluci si zahráli florbal, vyzkoušeli lezení po stěně, různé štafetové závody a samozřejmě posilovací a protahovací cviky.

Další sraz se plánuje na začátek února do Příbrami, kde budou přizváni i ti nejmladší (roč.2000-01) a podle slibů trenérů se kluci opět můžou těšit na dřinu na věži a na obávaný výběh na Svatou horu.

Karel Švéda – tiskový zpravodaj reprezentace dorostu

 
Banner

plakat chp-2017