Domů » Archiv » MČR v CTIF 2012 » Třetí mistrovství s jízdenkou do Francie
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes827
mod_vvisit_counterVčera339
mod_vvisit_counterTento týden2049
mod_vvisit_counterMinulý týden2325
mod_vvisit_counterTento měsíc8048
mod_vvisit_counterMinulý měsíc7244
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096181103

Archiv

 

Soutěž byla vyhlášena také jako kvalifikace na XV. mezinárodní soutěž CTIF, která se bude konat v příštím roce ve francouzském Mulhouse.

Se zástupci českých dobrovolných hasičů a hasiček a s družstvem HZS Královéhradeckého kraje si přijeli do Dvora Králového nad Labem změřit své síly také týmy z polských Slawic, slovenské Spišské Nové Vsi a rakouského Zwentendorfu.

Soutěž měla spád a zároveň nechybělo ani sportovní napětí. Požární útok na sucho probíhal na čtyřech dráhách a překážkový štafetový běh se odehrával na dvou dráhách. Stalo se, že na štafetě pozlobila časomíra, ale jinak vše klapalo podle plánu. Až na drobnosti. Například reprezentanti z Rakouska přistoupili na trestné body až potom, co si nechali od hlavní rozhodčí pro útok Mirky Halašové ukázat v Mezinárodním soutěžním řádu pravidlo, které porušili při práci na přívodním vedení.

„Podmínky tu máte skvělé,“ pochválil celkové zabezpečení hasičského sportovního dne Markus Kobienya z OSP Slawice u Opole. „Řekl bych, že dokonce lepší, než u nás. Je to tu perfektní.“ Organizátorům za jejich práci osobně poděkoval také starosta SH ČMS Ing. Karel Richter.

Podpořit hasičské sportovce přišel také hejtman Královéhradeckého kraje Bc. Lubomír Franc. „Svou účast zde považuji jako výraz ocenění vaší práce, které si velice vážím,“ řekl přítomným při předávání cen.

Na třetím mistrovství si nejlépe vedli muži z Chlumce nad Cidlinou v kategorií A. V kategorii B získali nejvíce bodů muži z Vlčnova. Z SDH Vlčnov byly také nejlepší ženy v kategorii A. V „béčku“ dosáhly nejlepšího hodnocení ženy ze Skalice u Frýdku-Místku. Mezi zahraničními hosty nejvíce vynikli borci z rakouského Zwentendorfu. S celkovými výsledky, včetně kvalifikace se můžete seznámit zde:

http://www.dh.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=1904:celkove-vysledky-mr-v-disciplinach-ctif&catid=141:mr-v-ctif-2012-&Itemid=165

Na závěr ředitel HZS Královéhradeckého kraje vyhlácil čtvrtý ročník soutěže, který se bude konat opět ve Dvoře Králové nad Labem 28. září 2013.

 

plakat chp-2017