Domů
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes535
mod_vvisit_counterVčera265
mod_vvisit_counterTento týden800
mod_vvisit_counterMinulý týden2325
mod_vvisit_counterTento měsíc6799
mod_vvisit_counterMinulý měsíc7244
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096179854
Záznam z jednání ÚORV SH ČMS ve dnech 27. - 28.5. 2005, Ratiboř Tisk
Úterý, 23 Prosinec 2008 15:42

 

     Jednání zahájil a s programem přítomné seznámil vedoucí rady Stanislav Pumprla, který všechny přítomné přivítal.
     Po zahájení přivítal všechny přítomné též starosta SDH Ratiboř a člen ÚORV p. Kovář dále svou obec představil její starosta Mgr. Bělíček. Slovo si vzal i náměstek starosty SH ČMS Josef Krajča, který představil práci okresního sdružení hasičů Vsetín. Dále si vzal slovo Ing. Hráček, který na jednání zastupoval ředitele HZS kraje Zlín a který všem představil výsledky vzájemné spolupráce SH ČMS a HZS kraje Zlín.

     Po všech vystoupení hostů si vzal slovo vedoucí ÚORV p. Pumprla a představil program jednání ke kterému neměl žádný člen rady připomínku.

Rada dále projednala:

  • propozice republikové soutěže v požárním sportu, která se bude konat ve dnech 17. - 18.9. 2005 v Havlíčkovém Brodě
      - rozlosování pořadí nástupu družstev na jednotlivé disciplíny
      - určení rozhodčích pro jednotlivé disciplíny
      - upravení propozic o ustanovení jednotných strojů na disciplínu požární útok
      - upravení časového harmonogramu pro umožnění tréninků pro disciplínu PÚ
  • rozhodčí pro MČR družstev SDH SH ČMS z každého kraje, kde členové ÚORV za každý kraj nadelegují 3 rozhodčí pro MČR a to do 30.6. 2005
  • a nominovala pro soutěž O pohár starosty SH ČMS, která se uskuteční dne 3.9. 2005 ve Strážově (Plzeňský kraj) jako hlavního rozhodčího p. Alberta Jíru a jako rozhodčí Kučeru Milana a Sejpku Karla
  • s dále nominovala rozhodčích pro závěrečnou soutěž Českého poháru Velkopopovického kozla 2005, která se uskuteční dne 10.9. 2005 v Borovanech (Jihočeský kraj) jako hlavního rozhodčího p. Alberta Jíru a rozhodčího p. Kučeru Milana
  • informace p. Milana Kučery o zrušení cvičení hasičů Ralsko 2005 a o důvodech proč se cvičení muselo ukončit. Nejzávažnější byl důvod nedostatek přihlášených družstev na cvičení a tím pádem špatná záruka návratnosti finančních prostředků ÚORV přijala k cvičení Ralsko 2005 následující prohlášení:
    • ÚORV prohlašuje že do přípravného výboru delegovala ty nejlepší odborníky, kteří přípravě samotného cvičení věnovali spoustu svého volného času a finančních prostředků tyto osoby se plně osvědčili a rada jim vyslovuje své poděkování. Za radu se jednalo o p. Milana Kučeru a p.Jaroslava Faltuse a za Kancelář p. Jana Aulického.
  • Dále bylo na programu vyhodnocení pětiletého funkčního období ke kterému byli pozvání nově zvolení zástupci za kraje do ÚORV a členové SDH Ratiboř.
    • p. Pumprla všem velice poděkoval za vzorný přístup ke všem jednáním, akcím a soutěžím, které ÚORV zabezpečovala. Déle vyslovil poděkování všem těm kdo se podílel na zpracování učebních a zkušebních testů Hasič a Strojník a všem kdo se podílely na zkouškách pro rozhodčí instruktory a pro získání odznaků Hasič a Strojník.
    • k poděkování se dále připojil i náměstek starosty SH ČMS p. Netík Josef, který též všem poděkoval a zároveň vyzdvihl potřebnost rady v organizační struktuře sdružení a její dobrou práci.
    • všem poděkoval i člen rady za Královehradecký kraj p. Zdeněk Pelc, který na příští období již nebyl zvolen a zároveň představil svého zástupce Ing. Jiřího Šepse.

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

 

plakat chp-2017