Domů
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes34
mod_vvisit_counterVčera373
mod_vvisit_counterTento týden1283
mod_vvisit_counterMinulý týden1299
mod_vvisit_counterTento měsíc6196
mod_vvisit_counterMinulý měsíc6538
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096172007
Návrh na zaměření činnosti úseku mládeže SH ČMS koncepce na období 2005 - 2010 Tisk
Úterý, 23 Prosinec 2008 13:14
  1. Systematické hledání zdrojů finančních prostředků na činnost hasičské mládeže. Efektivní využití zejména možností dotačních programů státních institucí, fondů, nadací a místních samospráv.
  2. Maximální snaha při pomoci družstvům, vedoucím a rozhodčím soutěží mládeže SH ČMS v jejich činnosti ( letní školy, specializační kurzy a školení; publikace a další metodické pomůcky určené k mimoškolní výchově hasičské mládeže a celoživotnímu vzdělávání výchovných činitelů ). Aktualizace učebních textů pro vedoucí a instruktory, směrnic pro celoroční činnost (dorost, Plamen), výukových materiálů pro rozhodčí (CD-rom) a výukových materiálů pro děti a mládež (obzorky, specializace, výukový CD-rom).
  3. Rozvoj práce na úseku mládeže SH ČMS ve vztahu k zahraničí :
    • zajistit pravidelnou účast na jednáních komise mládeže CTIF a na sympoziích, v praxi využívat zkušenosti a poznatky z těchto akcí,
    • pokračovat a dle možností rozvíjet vzájemnou spolupráci mládeže SH ČMS a ostatních hasičských svazů v Evropě,
    • v roce 2007 zajistit reprezentaci mládeže SH ČMS na 16.mezinárodní soutěži ve Švédsku,
    • v roce 2009 zajistit organizaci 17.mezinárodní soutěže MH v Ostravě
  4. Rozvoj spolupráce s ČRDM, a dalšími partnerskými organizace dětí a mládeže a organizacemi působícími v oblasti dětí a mládeže v rámci požární ochrany.
  5. Koncepce vzdělávání hlavních vedoucích táborů s cílem zajištění akreditace MŠMT.
  6. Rozvoj práce s předškolní mládeží (Přípravkou) - metodická pomůcka respektive nástin činnosti pro práci s touto věkovou kategorií. Prezentace činnosti - festival apod.
  7. Modernizace informačního systému úseku mládeže SH ČMS : www, tisk, písemné manuály (prostřednictvím školení a porad), elektronická pošta, aktualizace informací na ruberr discích OSH a další. Ankety, dotazníky, reakce na náměty a postřehy.
  8. Zajištění a rozvoj stěžejních akcí vyplývajících z činnosti úseku mládeže SH ČMS (postupová kola hry Plamen a dorostu, kvalifikace na mezinárodní soutěže CTIF, bambiriády, porady, školení, výroční setkání - např. 35.let Plamen apod.)

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

 

plakat chp-2017