Domů » Reprezentace » Reprezentace dorostu v PS » Dorostenecká reprezentace před odjezdem do Lotyšska zeštíhlela
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes68
mod_vvisit_counterVčera272
mod_vvisit_counterTento týden1148
mod_vvisit_counterMinulý týden2082
mod_vvisit_counterTento měsíc4822
mod_vvisit_counterMinulý měsíc7244
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096177877
Dorostenecká reprezentace před odjezdem do Lotyšska zeštíhlela Tisk
Pátek, 15 Červen 2012 09:59

Jednou z posledních prověrek dorostenecké reprezentace byl tréninkový víkend v Nymburce. Kluci toho stihnuli opravdu hodně. Zatímco parta mladších a středních se zúčastnila polabského šedesátkování v Pískové Lhotě, starší část výběru si odskočila do Krchleb na závody Ligy ČR ve výstupu na věž.

Společně pak všichni v Nymburce zvládli tréninky útoků a štafet, kde trenéři zkoušeli různé varianty sestav. V neděli se navíc kompletní reprezentační tým představil v Pískové Lhotě při stovkování, zařazeném do Českého poháru.

Poslední společný večer si kluci užili na bowligu, kde se tmelila parta a všichni se báječně odreagovali. V neděli, na závěr soustředění, trenéři zúžili sestavu pro závěrečnou přípravu, která čeká kluky těsně před odjezdem na MS do Lotyšské Valmiery.

Do Ostravy už přijedou z každé kategorie jen čtveřice a z nich jednomu připadne nevděčná úloha náhradníka. V mladší kategorii to budou Radim Blizňák, Jan Herda, Daniel Klvaňa a Marek Petrerek. Ve střední kategorii budou o nominaci bojovat Josef Adam, Jan Gášek, Tomáš Gross, a František Viktora. Sestavu pro starší kategorii tvoří Jan Flídr, Šimon Kudrna, Martin Lidmila a Tomáš Vlček.

Všem ostatním trenéři poděkovali za jejich celoroční úsilí, popřáli hodně zdaru a vyjádřili přesvědčení, že příští rok kluci opět zabojují o návrat do sestavy.

 

01 02 03 04 05 06 07 08 09

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

 
Banner

plakat chp-2017