Domů
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes217
mod_vvisit_counterVčera373
mod_vvisit_counterTento týden1466
mod_vvisit_counterMinulý týden1299
mod_vvisit_counterTento měsíc6379
mod_vvisit_counterMinulý měsíc6538
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096172190
Záznam z jednání ÚORM SH ČMS dne 11.12. 2007, Praha Tisk
Úterý, 23 Prosinec 2008 12:55

Z jednání ÚORM konaného dne 11.12.2007 v Praze

Rada projednala plán práce na rok 2008, stanovila termíny akcí. Termíny jednání ÚORM v roce 2008 budou schváleny na jednání v lednu.
V souvislosti s přípravou akcí rada stanovila vedoucí lektorských týmů na školení činovníků a HVT.

Rada vyhodnotila školení rozhodčích I. KS soutěží mládeže. Na školení bylo příliš mnoho uchazečů, jinak proběhlo bez závažných nedostatků.
Rada se zabývala námětem provádění praktických zkoušek pomocí videa, znázornění správně i špatně provedených úkonů, kdy by rozhodčí měl tuto situaci správně posoudit.
Dále se rada zabývala možnou změnou statutu rozhodčích v části hodnocení zkoušek.

M. Homolková – Němečková informovala o stavu vyúčtování státní dotace z MŠMT.

ÚORM připravuje vydání aktualizovaných Učebních textů pro vedoucí a instruktory. Současně jsou kompletně přepsané do elektronické podoby. Členové rady si rozdělili jednotlivé kapitoly k přepracování.

Rada se zabývala dotazem SDH Horní Slavkov ohledně možnosti užívání jejich PS. Rada konstatovala, že není kompetentní rozhodnout, zda daná PS odpovídá či neodpovídá příslušným předpisům, jelikož ÚORM není technický ani zkušební orgán.

Rada vyhodnotila setkání u příležitosti 35. výročí založení hry Plamen. Účastníci odjížděli ze setkání spokojeni, vládla příjemná přátelská atmosféra.Rada vyslovuje poděkování delegacím z Moravskoslezského a Jihočeského kraje za vstřícnost a ochotu při organizaci ubytování, za porozumění při přesunu na ubytování do Žďáru nad Sázavou.
Dále rada vyslovuje poděkování SDH Borovany za divadelní představení pro účastníky setkání a MSH hl. m. Prahy za zapůjčení služebního automobilu.

Rada vyslechla informaci o snaze zapojit se do KRDM Jihomoravského kraje, starosta KSH není tomuto příliš nakloněn, situace byla projednávána i na VV KSH.

K. Maděrová informovala o VII. Ročníku Memoriálu Marty Habadové. Pořadatelé se setkali u prezence s pokusy o podvody ohledně věku závodníků. Tento problém byl řešen i na VV SH ČMS.

Rada projednala stížnost na chování pana Jana Šrůtka a tuto předala k vyřízení a osobnímu projednání J. Fabianové.

Další jednání ÚORM proběhne dne 22.1.2008 v Praze.

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

 

plakat chp-2017