Domů » Reprezentace » Reprezentace dorostu v PS » Dorostenecká reprezentace na Memoriálu Vendulky Fránové v Plzni
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes205
mod_vvisit_counterVčera538
mod_vvisit_counterTento týden1081
mod_vvisit_counterMinulý týden1299
mod_vvisit_counterTento měsíc5994
mod_vvisit_counterMinulý měsíc6538
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096171805
Dorostenecká reprezentace na Memoriálu Vendulky Fránové v Plzni Tisk
Pátek, 01 Červen 2012 12:23

Plzeňský memoriál byl prvním kompletním testem aktuální formy dorostenecké reprezentace. Celý tým se zúčastnil jak závodu na věži, tak stovek. V nejmladším dorostu potvrdili svoji suverenitu Dan Klvaňa a Marek Peterek. Dan vyhrál obě disciplíny a Marek byl dvakrát druhý. Na stovce ještě čtvrté a páté místo patřilo Honzovi Herdovi a Michalu Adámkovi, na věžích byl třetí Radim Bliznám, Michal Adámek čtvrtý a pátá příčka patřila Honzovi Herdovi.

Suverénem střední kategorie se stal Tomáš Gross, který vyhrál jak věž a na stovce byl druhý. Na stovce byl Tomáš Albrecht třetí a Tomáš Dužík čtvrtý, na věžích vybojoval stříbro Pepa Adam a bronz má Tomáš Dužík.

Nejhodnotnější výkony padaly v nejstarší dorostenecké kategorii. Základní část stovek vyhrál Martin Lidmila před Honzou Flídrem a oba to dotáhli až do finále, kde Martin zaběhnul 16,56 a Honza 16,73. V základním kole ještě třetí místo obsadil Šimon Kudrna a pátý byl Tomáš Vlček. Ten zase dominoval na věži a nechal za sebou Martina Lidmilu a Šimona Kudrnu.

„Jsme mile překvapeni, jaké výkony tady kluci podávali“, říká trenér Jakub Paulíček. „Do mistrovství sice zbývá ještě měsíc a půl, ale už příští týden po soustředění v Nymburce, bychom chtěli zúžit nominaci a na závěrečné soustředění pozvat jen tu partu, která nakonec na mistrovství odcestuje. Myslím, že podle výkonů, které kluci momentálně předvádějí, máme naději navázat na loňskou vydařenou premiéru na mistrovství světa.“

 

Výsledky Memoriálu Vendulky Fránové ke stažení

 

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14

 

 

 

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

 
Banner

plakat chp-2017