Domů » Úsek mládeže » ÚO rada mládeže » Záznam z jednání ÚORM SH ČMS dne 11.9. 2007, Praha
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Kontakt

SH ČMS

Římská 2135/45

121 07 Praha 2


Telefon: 222 119 501
Fax: 222 119 507
Email: kancelar@dh.cz

IČ: 00442739

DIČ: CZ00442739

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes493
mod_vvisit_counterVčera265
mod_vvisit_counterTento týden758
mod_vvisit_counterMinulý týden2325
mod_vvisit_counterTento měsíc6757
mod_vvisit_counterMinulý měsíc7244
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096179812
Záznam z jednání ÚORM SH ČMS dne 11.9. 2007, Praha Tisk
Úterý, 23 Prosinec 2008 12:53


Rada jako první bod jednání zhodnotila Mistrovství ČR hry Plamen a soutěže dorostu. Jednání se proto zúčastnili též starosta OSH Zlín Josef Bernátík a vedoucí OORM Zlín Vlastimil Nevařil.
Rada zhodnotila MČR jako velmi kvalitní a zdařilé, vyhodnocené nedostatky tvořily spíše drobnosti, které je nutné v dalším ročníku odstranit (například podrobnější rozpis rozhodčích, kontrola a značení materiálu, předčasné odjezdy rozhodčích…).
Velice kladně byl hodnocen rozsah informací a materiálů zveřejňovaných na webu a také originální diplomy. Rada konstatovala, že tento servis bude na dalších MČR složité vytvořit.
Diskuse se vedla k možnosti úpravy OZ tak, aby dorost - jednotlivci najížděli až následující den, jelikož se od účastníků množí požadavky na pozdější příjezd. Tento návrh byl shledán pozitivním.
Rada vyslovila poděkování všem účastníkům MČR ve Zlíně.

Rada dále projednala kontrolní činnost na letních táborech, na několika táborech byli zjištěny drobné nedostatky (např. absence lékařského potvrzení způsobilosti práce s dětmi,..), většina kontrol však proběhla bez závažných nedostatků.
Dále byly zhodnoceny obě Letní školy instruktorů, v Jánských Koupelích bude nutno omezit počet účastníků, kvůli zachování efektivity školy, především z řad absolventů. V Přibyslavi proběhla škola v rekonstruovaném hotelu Přibyslav, jehož prostory již nejsou úplně nejvhodnější pro podobnou akci, je zde však již vybudováno velmi kvalitní zázemí.
Mezinárodní tábor v Jánských Koupelích proběhl také bez zásadních komplikací, účastníci odjížděli velmi spokojeni. Rada vyslovila poděkování všem organizátorům letních akcí pro děti a mládež v rámci SH ČMS.

Rada dále projednala přípravu školení rozhodčích I. KS, které se uskuteční 17. - 18.11.2007 v Bílých Poličanech. Kurz bude vyhlášen pro nové zájemce o I. KS i pro rozhodčí, kteří si jej chtějí obnovit.
Rada rovněž stanovila vedoucího lektorského týmu, kterým byl pro tento kurz určen Jiří Požár.
Po vzájemné diskusi rada rovněž konstatovala, že lektoři mají stejná práva a povinnosti jako rozhodčí KS I., statut rozhodčích nestanoví žádné zvláštní vymezení vůči lektorům, musí tedy plnit zkoušky KS I. ve stejném rozsahu jako ostatní rozhodčí.

Jako další bod rada projednala setkání u příležitosti 35. výročí založení hry Plamen, které se uskuteční 1.12.2007 v Přibyslavi. Rada po diskusi doporučuje klíč účastníků tří osob v krajské delegaci, přičemž Středočeský kraj má možnost delegovat další dvě osoby navíc. Navržený klíč bude předložen VV SH ČMS.

Dále byla projednána příprava Festivalu přípravek mladých hasičů, který proběhne v Chocni dne 6.10.2007.

Rada vzala na vědomí závěrečnou lingvistickou korekturu nové Směrnice pro celoroční činnost dorostu.

Další jednání ÚORM proběhne dne 9.10.2007 v Praze.

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

 
Banner

plakat chp-2017