Domů » Reprezentace » Reprezentace mužů v PS » Soustředění reprezentace dobrovolných hasičů v Domažlicích
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes502
mod_vvisit_counterVčera827
mod_vvisit_counterTento týden2551
mod_vvisit_counterMinulý týden2325
mod_vvisit_counterTento měsíc8550
mod_vvisit_counterMinulý měsíc7244
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096181605
Soustředění reprezentace dobrovolných hasičů v Domažlicích Tisk
Pondělí, 21 Květen 2012 10:24

Ve dnech 4. - 8. 5. 2012 se naše reprezentace sjela na soustředění konané poprvé v Domažlicích. Ubytování jsme byli v hotelu Kalous. Soustředění se z pracovních a studijních povinností nezúčastnili David Dopirák a Adam Vondra. Tento reprezentační sraz jsme zaměřili především na nácvik kolektivních disciplín, štafety 4x100m a požárního útoku, jelikož nám do mistrovství světa zbývá poslední měsíc. Tréninkové podmínky jsme měli výborné pro nácvik štafet nám sloužil krásný městský stadion v Domažlicích, pro požární útok a běh na 100 m překážek v areálu bývalých kasáren, a výstup do 4. podlaží cvičné věže na území HZS Domažlice.

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

Celé soustředění nám pomáhal pan Emil Dopirák, který zajišťoval tréninkové pomůcky, místa na trénink a svými zkušenostmi předával cenné rady. Za to mu patří velké díky.

Dík patří také masérce Jitce která svýma šikovnýma rukama pomáhala reprezentantů zbavovat se bolesti a uvolňovat tělo po náročných trénincích.

Předposlední den na soustředění byla vybrána desítka kluků, která bude reprezentovat Českou Republiku na mistrovství světa do 23. let v Bulharském Plovdivu, které se uskuteční 19. - 24. 6. 2012. Vybrání byli tito reprezentanti: Vojtěch Vavrečka, Jiří Volf, František Kunovský, Petr Vaculín, Josef Mládek, Jakub Zajan, Stanislav Hladík, Radek Šuba, Stanislav Paulíček a Michal Bulín.

Ostatní reprezentanti David Dopirák, Adam Vondra, Adam Hrbáč a Petr Langer budou ČR na tomtéž mistrovství reprezentovat v barvách VŠB-TU Ostrava. Do nominace se nevešel pouze Josef Kadara, který překročil hranici 23 let.

Na další soustředění se sjedeme opět do Domažlic, a to 13. - 15. 6. 2012. Na toto soustředění odjíždí pouze desítka vybraných reprezentantů.

Za reprezentaci Vojtěch Vavrečka

 

plakat chp-2017