Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Kontakt

SH ČMS

Římská 2135/45

121 07 Praha 2


Telefon: 222 119 501
Fax: 222 119 507
Email: kancelar@dh.cz

IČ: 00442739

DIČ: CZ00442739

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes31
mod_vvisit_counterVčera1588
mod_vvisit_counterTento týden2103
mod_vvisit_counterMinulý týden3533
mod_vvisit_counterTento měsíc1619
mod_vvisit_counterMinulý měsíc10016
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096184690
Záznam z jednání ÚORM SH ČMS dne 10.10. 2006, Praha Tisk
Úterý, 23 Prosinec 2008 12:46

 

Rada se jako prvním bodem zabývala vyhodnocením MČR hry Plamen a soutěže dorostu v Liberci.
Mistrovství bylo hodnoceno celkově velice kladně, nedostatky byly podrobně rozebrány a budou dále řešeny a zohledněny při přípravě dalšího mistrovství.
Kladně bylo hodnoceno především prostředí stadionu a blízkost ubytovacích a stravovacích prostor, nebyly nutné přejezdy. Kladně bylo hodnoceno i rozdělení stravy do dvou zařízení, což umožnilo plynulejší odbavení závodníků, rozhodčích i fanoušků. Kladně byl hodnocen rovněž výkon technické čety.
Rada řešila několik připomínek k časovému harmonogramu, které by měli být zapracovány do OZ v příštím roce.
Byla vedena diskuse ke dvěma sporným momentům mistrovství, jednak k účasti družstva SDH Lhotky v kategorii Plamen, jednak k protestu SDH Těpeře v disciplíně PÚ v kategorii dorostu.
Rada vyslovila poděkování organizačnímu týmu OSH Liberec, dále rozhodčím, technické četě i dalším pracovníkům mistrovství za hladký průběh.

Dále se rada zabývala přípravou školení rozhodčích soutěží mládeže I. KS, zajištěním materiálního a technického zabezpečení.

Rada se zabývala přípravou plánu práce na rok 2007.
Byl stanoven termín a místo konání MČR hry Plamen a soutěže dorostu: 4. – 8.7.2007 – Zlín.

Rada se zabývala Projektem podávaným do Programů státní podpory na MŠMT ČR. Podrobnou informaci podala M. Homolková – Němečková.
Rada schválila předkládaný Projekt schválila.

Rada vyslechla informace o školení rozhodčích mezinárodních soutěží MH, které se konalo v Rakousku a informaci o konání mezinárodního symposia mladých hasičů taktéž v Rakousku.

Rada se zabývala přípravou kvalifikace CTIF. Informaci o přípravách podala M. Homolková – Němečková. Návratky na tuto soutěž mají být doručeny na adresu Kanceláře SH ČMS do 10.10.2006, na další nebude brán zřetel.

L. Čálková tlumočila dotaz OSH Česká Lípa, zda je možné nahradit kvalifikaci vedoucího mládeže SH ČMS dokladem o absolvování pedagogického minima. Vzhledem ke specifické činnosti mladých hasičů a náplni školení vedoucích mládeže SH ČMS toto možné není.

Další jednání ÚORM proběhne dne 12.12.2006 v Praze.

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

 

plakat chp-2017